האם קרה לכם שהרגשתם לפתע

האם קרה לכם שהרגשתם לפתע

שהבלוג סוטה מהקו שלכם ? אם כן האם חזסרתם לקו המחשבה ההתחלתי ואיך או שזרמתם עם השינוי

ע ל ו מ ה

New member
נתתי לו לזרום

הבלוג הראשון שלי, בכלל קראו לו Coreading והוא הכיל כתבים שלי שנשפכו ממני תוך כדי קריאת ספרים. באינדקס של הבלוג ההוא, שהיה color coded, אפשר לראות את השינוי - איך בהתחלה כמעט (אם לא ממש) כל הכותרות צבועות (כלומר, בעקבות ספר מסוים), אח"כ יש קצת ערבוב, ובסוף כבר כמעט אין צבעים. לאורך זמן רב הוא אכן היה coreading, ובאמצע אפילו הצהרתי על פרישה (רשומה 134). אבל בסופו של דבר נתתי לו לסחוף אותי לאן שהוא רוצה (או לאן שאני רוצה - כל רשומה לפי מצב הרוח שלה). בבלוג החדש כבר נתתי לעצמי להיות פשוט אני.

דם דם

New member
יש זרימות החוצה

מהקו הכללי של הבלוג אבל בעיקרון אני תמיד חוזר למסלול יש לי קו כללי ראשי ואני נישאר בו...פה ושם יש סטיות קטנות ולא משמעותיות אבל אני תמיד באותו קו מחשבה ראשוני

אמרת שיש לך קו ראשי

ואני מתעניין: האם הקו הזה נוצר במהלך כתיבת הבלוג ולמעשה גיבש את עצמו, או שהחלטת עליו עוד לפני הפוסט הראשון?

דם דם

New member
שאלה טובה

בעיקרון תמיד אמרתי לעצמי שאני יפתח בלוג רק שזה היה שאלה של זמן ידעתי שהקו של הבלוג שלי יהיה הומוריסטי כככה ש...עוד לפני שנפתח הבלוג כבר ידעתי את הכיוון הכללי שלי..אם תשים לב תראה שגם הפוסט הראשון הוא מין הומוריסטי

פוEט

New member
למרות שאני קיים רק שבוע...

נראה לי שאין לי קו מחשבה ואני כותב על הכל חוץ מעל חיי האישיים טוב נו נראה מה יש לותיקים לומר

מה זאת אומרת?

למה אתה מתכוון "סוטה"? ברור שמשתנים והסגנון משתנה איתכם, הבלוג יחד איתו, זה טבעי והגיוני. תסביר מה זה "סוטה"

הכוונה היא שלדוגמא מישהו פתח בלוג

בגלל מצב אישי כזה או אחר ואחרי כמה זמן שהמצב הזה נגמר הוא מתחיל לכתוב על עניינים אחרים בכלל מקווה שהבנתי

הכוונה היא שלדוגמא מישהו פתח בלוג

בגלל מצב אישי כזה או אחר ואחרי כמה זמן שהמצב הזה נגמר הוא מתחיל לכתוב על עניינים אחרים בכלל מקווה שהבנתי

TheWhiteTigris

New member
יש לפעמים

אבל מכיוון שהבלוג שלי הוא כללי, קצת קשה לחרוג ממסגרת שהיא כללית...

idodo cohen

New member
אני משתדל

להשאיר את הבלוג כמה שיותר מגוון בתחומים שאני פונה אליהם, אבל לפעמים יש רצף רשומות באותו תחום [משתדל לפצות אחר כך]. סטייה של ממש? לא חושב.... אולי שינוי מתמשך, ושינויים היו הרבה.

לא בדיוק לפתע

כשפתחתי את הבלוג לא היה לי רעיון מוגדר בראש למה שאני רוצה שהוא יהיה, חוץ מהעובדה שידעתי שדברים מסויימים הולכים לקרות ושבטח ארצה לתעד אותם באופן כזה או אחר. בהתחלה בהתחלה דברים שהיו חשובים לי היו שהבלוג יהיה בעל אסתטיקה מאוד נקיה, ושיתפתח איזשהו סגנון עיצובי קבוע לרשומות, ודווקא פחות חשבתי על לאן אני רוצה לקחת את התוכן. אבל כשהתחלתי לכתוב גיליתי שגם כתיבה שהיא לא בדיוק תיעודית מושכת אותי. לא עשיתי עם זה הרבה בינתיים, כי היה לא מעט מה לתעד
, אבל אני חושבת שבעתיד אני גם אכתוב על נושאים שהם יותר כלליים, פשוט כי יש בהם עבורי עניין ואני רוצה לחלוק אותו.

reedgreenwhait

New member
הממם

אני מניחה שברצוני לכתוב בצורה שתגרום לקוראים להישאר התרחשו שינויים, אשר השפיעו על הכתיבה שלי והסיטו את הבלוג מה"קו שלי"... ואני מניחה שזרמתי עם השינוי, כשהוא משולב עם הקו...

פחות או יותר

כשזה קורה אני דואג להחזיר אותו בחזרה למסלול. במידה והוא יצא מקו (או סגנון) הכתיבה וטוב לי עם זה, אני גם אשאיר את זה כך. בלוג לדעתי לרוב זה דבר גמיש וניתן לשנות את הסגנון גם באמצע.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא קרה מתישהו ../images/Emo12.gif

הבלוג שלי הוא בלוג אישי, מתאר [תיאר] את מה שעובר עלי ביום-יום ואם לא, אז את הדעות שלי במגוון נושאים. איך אפשר לסטות מהכיוון הזה בכלל.. הוא דיי כללי, ואפשר למצוא את הקשר הישיר או העקיף שלי לכל דבר שנכתב בו

אצלי קרה משהו קצת שונה

הגעתי למסקנה שהבלוג שלי חובבני מידי באיזשהי נקודה. החלטתי באיזשהו שלב להפסיק עם פוסטים חסרי ערך (כמו: "בווו!! קנייתי סנדלים!!!") והתחלתי לפרסם רק פוסטים שאני יוכל להגדיר בתור "זבל איכותי".

wranger

New member
לא חושב שיש לי קו

כותב על הכל, כששמח אז שמח, וכשעצוב אז עצוב.

למעלה