האם קרה לכם?

האם קרה לכם? ../images/Emo92.gif

לפתע, נראה לי שבלי כל סיבה, תמיר החל לצלוע הכוונה שהוא קצת מושך רגל ורוב הזמן רוצה "על הידים". מטבעי, אני לא טיפוס לחוץ , אבל לומר את האמת, הגננת קצת הלחיצה אותי ואמרה שרצוי לבדוק יותר. מה אתם אומרים?, קרה לכם?, קשור לקלאב פוט? יש לציין כי הסיפטום התחיל מאתמול וזה כבר משהו שכבר היה לו פעם, כך שבאמת חשבתי לא לדאוג???

טאניוש

New member
לדעתי שווה בדיקה

אולי סתם קיבל מכה ברגל ואולי כן קשור בקלאב פוט, לכי תדעי.אגב מה נסגר אצלכם עם הנעליים בסוף?

עברנו ל CRS' אם שמעתם על זה...

זה מכשיר כמו הדניס בראון רק שבמקום בר ישר וחסר תנועה, הוא מתקפל כמו אקורדיון, מקווה שיוכיח את עצמו, הוא פחות מחודש אצלנו ותמיר די מסתדר איתו יש לציין.....

כן כן, יופי שתמיר מסתדר עם זה

הינה משהו שכתבתי עליו בשנה שעברה כאן בפורום: " אפשר להשיג גם בבסניף הראשי של יד-שרה בירושלים. זה מכשיר גמיש יותר, כלומר מאפשר תנועה חופשית יותר מאשר הדניס בראון. הוא כבר לא בשימוש ולא בייצור. הוא עולה כ 1200 ש"ח ויש מעטים כאלו בשוק. אני חושבת שאני מכירה חנות בירושלים שיש לה את המכשיר. הוא לא מומלץ לשימוש בק"פ בגלל גמישותו. אם אני לא טועה פרופ' פורת היה מהמפתחים של המכשיר וגם הוא אמר לנו שהמכשיר לא מאושר ע"י פונזטי. הוא אפילו יכול לגרום לנזק אצל ילדי ק"פ. באתר שלנו יש לינק לאתר שאמור להראות את המכשיר אך הלינק לא עובד. כנראה כבר הורידו את המוצר גם מהאתר." אני פשוט זוכרת שראינו אותו וישר רצנו לפורת לבקש לעבור להשתמש בו. לדעתי האישית, באמת רק אינטואיציה, זה באמת עדיף מכלום. משמח שתמיד מסתדר איתו. כמה זמן הוא עם המכשיר? כלומר מתי קיבלתם אותו וכמה שעות הוא איתו ביממה. נשיקות מה שבטוח זה עדיף מכלום ואולי זו הסיבה שהרופאים ממליצים לך על המכשיר הזה שלא מגביל מאוד את הילד.

נכון, אבל עכשיו גם אני...

לא בטוחה. כי הרופאים בתל השומר אמרו לי"ננסה" ויחד רופא אורטופד אחר, אמר שהוא לא מאמין שזה יעזור... הוא לא אמר שזה לא טוב. נחיה ונראה... אנסה מאוחר יותר לצרף תמונה של "המכשיר " אבל מזהירה מאוד, שהיינו צריכים לקנות נעליים זולות בכדי לחבר אותן למכשיר, והכי זולות שהיו בחנות, היו דווקא של בנות....

למעלה