האם קרה לכם

האם קרה לכם

אפשר לומר שזאת שאלה לנשים אני עם מבנה גוף רזה וחטוב וכל הזמן כשרואים אותי אומרים לי יו איזה גוף, אז אני יודעת שאני לא מלכת היופי, אבל אני דיי נאה נחמדה וכו' אבל בגלל שלאורך שנים אני מקבלת מחמאות לענין הגוף, אני כל הזמן שואלת את עצמי, האם אני מכוערת ורק הגוף יפה? [כמובן שגם אומרים איזו סקסית, איך את נראית צעירה לגילך וכו'] בנוסף, ובהקשר לזה, כשאני רואה נשים מלאות והן ממש יפות בפנים אני אוהבת להחמיא, ואז אני אומרת לבחורה את ממש יפה, יש לך פנים ממש יפות ויום אחת מישהי אמרה לי, כל הזמן מחמיאים לי על הפנים ואני רק מבינה כמה הגוף שלי לא משהו. הייתם במקום הזה שלא מפסיקים להחמיא על משהו בגוף שלכם ואתם מרגישים שכל השאר פשוט לא ? מקוה שהשאלה ברורה.

pain is MY love

New member
לא בדיוק

כי אני לא חושבת שהיו מחמיאים לך אם היה לך גוף יפה ופנים עלאיסטור... אבל אני אישית שונאת שאומרים לי "איזה סקסית את" כי זה מעצבן זה לא מחמאה על פנים ולא על גוף זה רק אומר שאני איזה גוש בשר ממש מושך..

Dark Muse

New member
להדביק על הקיר

"כי אני לא חושבת שהיו מחמיאים לך אם היה לך גוף יפה ופנים עלאיסטור..." אחותי איפה את חייה? הרבה מן הגברים לא מסתכלים על מה שמעל קו החזה.

pain is MY love

New member
אם הם לא טורחים להסתכל

הם לא יטרחו להחמיא אלא אם כן כמובן הם רוצים להכניס את הבחורה למיטה אבל אז גם אם היא כונפת על הם יחמיאו לה אז זו לא פונקציה...

בלאגנית

New member
לא עניין שאת או מישהו אחר מכוערים

כשאומרים להם מחמאות על הגוף זו מחשבה פולנית
קבלי את המחמאה בסבבה וחוצמיזה אז מה אם מישהי לא מלכת היופי, גוף סבבה ופנים נחמדות עושות את העבודה

חחחחה ../images/Emo13.gif האמת?

אהבתי את כל התשובות - ומה תגידו אם אומר לכם שזה לא רק הענין שרק גברים מחמיאים? כלומר, גם אחיותי , חברותי ומשפחתי אומרים לי איזה גוף אז למשל שאלתי אנשים קרובים כמו אחות, חברה טובה וכנה, למה אתם כולם מסתכלים על הגוף [טוב נו בגלל שכאילו זה לא רגיל שבת 40 פלוס עם גוף כזה וזה לא ממש מחדר אירובי זה כאילו טבעי בלי מאמץ גוף כמו שאומרים של בת 16 אז כולם מתמקדים בזה] אז אחותי למשל והחברה אומרות, מה קרה לך ברור שיש לך פנים יפות אחרת מי היה מחמיא, אבל מכיון שאת המחמאות קצרתי מאז שאני ממש קטנה, לא משנה כמה ארגיש טוב עם עצמי, יש לי את הענין שהפנים כאילו לא משהו, טעויות שנסחבות מילדות לכן אני משתדלת למשל לילדי להחמיא תמיד על הכל [אם הכל בסדר כמובן, לא העיקר להחמיא]. בכל אופן אהבתי ת'תגובות :)

מולימול

New member
אמממ...

תמצאי מישהו שיוהב את מי שאת בפנים ויראה את האישיות המקסימה שלך כי אחרי הכל זה מה שמשנה ... יופי הולך... הגוף בוגד בנו ( אמנם לאט אבל הוא בוגד בנו ) בסופו של דבר משמינים , מזקינים וכו' ... אבל האישיות שלנו נשארת והכי חשוב שנמצא מישהו שאוהב את מי שאנחנו באמת ( מה שאנחנו אומרים , חושבים עושים וכו') ותאמיני לי שכשתמצאי את הברנשון הזה לא ממש ישנה לך אם רק הגוף שלך יפה או רק הפנים ... כי הוא יגרום לך להרגיש הכי יפה בעולם

קורה לכולם,

לכל אחד יש טעם משלו, אין מה לעשות,לא הכל מושלם בעיני האחר. אני מחמיאה לחברות או ידידים רק על דברים מסויימים שלדעתי באמת מוצלחים (גוף,פרצוף,אופי וכו'..). גם אם יחמיאו לי רק על איזור מסויים או לא יחמיאו בכלל ,אני לא אקח ללב..אני מודעת לעצמי ויודעת מה החסרונות והיתרונות שלי. אני לא צריכה לקבל אישור מהסביבה. תתחילי לאהוב את עצמך.

למעלה