האם קרנו של דניאל סלומון ירד עקב נטישתו

האם קרנו של דניאל סלומון ירד עקב נטישתו../images/Emo11.gif

האם ההתלהבות מדניאל סלומון ירדה אצלכם (אבל באמת אם יד על הלב ) עקב עזיבתו של דניאל סלומון את להקת הטעויות? האם עכשיו הוא פחות נחשב , לאומן מהשורה בגלל שהוא לא עם אביב יותר? האם למשל תקנו את החדש של שלומי שבן ולא את החדש של דניאל אם הייתה לכם בחירה , האם הייתם בוחרים למשל את של שלומי (שבן) בגלל זה שלאחרונה למשל הופיע עם אביב?..

yellow cheese

New member
אני אוהבת ואהבתי תמיד את דניאל בגלל עצמו.

התעויוט רק גרמה לדבר אחד, לכך שאכיר אותו. מעבר לכך, כשיהיו קצת מזומנים בכיס-ארוץ לקנות את הדיסק החדש. מאוהבתתתת

יש היום כזה שפע,, ../images/Emo5.gif

של דיסקים וזמרים ,,שזה כבר מאוד מבלבל,,, אם כבר אני הייתי הולך על אפרת גוש החדש,,,רשימת השירים נשמעת לי טובה

לפי דעתי

אין קשר בין הדברים דניאל אומן ענק ואני מעריך אותו בזכות מישהו ולא רק בגלל שהוא עם אביב או בלי אביב.

T h e B o Y1

New member
דניאל אומן מוכשר

אביב קידם אותו זה נכון , אבל יש לו שירים יפים , וגם בלי אביב אפשר להמשיך לאהוב אותו ... זה ממש לא קשור לזה שהוא עזב, יש לו שירים יפים עדיין , וקול יפה עדיין .... =)

TairAtias

New member
אממממ

אמממ הוא אחלה קלידן. וזהו. הוא שר כאילו תופסים לו את הביצים (חזק. מאוד.) ויוצא לו קול ציפציף. הוא גם כותב באופן קלישאתי

R h o n e

New member
וואלה לא מת על הקול שלו..

וגם את השירים שלו לא מי יודע מה

אלינה מ

New member
ללא נושא

קודם כל אביב קידם אותו ללא ספק, רק בתור קלידן..! אמממ.. אני לא ממש מתה על השירים שלו!/tapuzforum/images/emo4.gif וחוץ מזה שהוא כל הזמן נידחף בכל קליפ! זה מאוד מרגיז!/tapuzforum/images/emo6.gif

אלינה מ

New member
תראי..

גם בלי קשר לאביב.. הוא מופיע גם בקליפים של אומנים אחרים..! וחוץ מזה שהוא יכול לגנוב לאביב את הפוקוס!/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

יש לי הרגשה שזה ישפיע

לו על המכירות באלבום החדש , כי הקהל העיקרי שלו היה הקהל של אביב ועכשיו אחרי שהוא איננו בלהקה יותר , ההתלהבות ממנו פחתה ,,,, יש לי רק את האלבום השני שלו והוא דיי טוב לדעתי , ניראה מה יקרה אם זה יגיע ל10 אלף גם טוב אני אומר,,,

מעיין51

New member
הייתי לוקחת את דניאל..

בגלל שאני ממש לא אוהבת את שלומי... וברצינות... אף פעם הוא לא היה יותר מדי מיוחד.. גם שהוא היה עם אביב.. הוא רגיל

Forever NemeSh

New member
זה לא שייחד אותו או הגביר את ההערכה אליו

זה שהוא עבד עם אביב, מצוין לו. ככה זכינו להכיר אמן מקסים ורגיש ביותר. ירדה ההתלהבות ממנו כי הוא לטעמי מתחיל למצות עצמו, אני כבר פחות נהנית ומתרגשת מהמוזיקה שלו.. למרות ששוב, הוא מקסים. פשוט קצת מיציתי.. לא היתי בוחרת לקנות דיסק של אמן רק או דווקא בגלל שהוא עובד או מופיע עם אביב...

WELL,

אני מאוד אוהבת את דניאל סלומון, אני מעריכה את ההחלטה שלו לעזוב את התעויוט, כי הוא שווה הרבה יותר מלהיות קלידן, יש לו יותר מה להציע, מגיעה לו קריירת סולו מכובדת. אז היה צפוי שהוא יעזוב במקודם או במאוחר. יש לי את שני הדיסקים שלו בלי קשר לאביב, אבל לגבי הדיסק הבא.. אני לא יודעת אם אני אקנה אותו כי הוא כבר דיי חוזר על עצמו לא היה איזה משהו מדהים חדש P: ושלומי שבן- יש לי את הדיסק האחרון שלו גם בלי קשר לאביב. בפעם היחידה שראיתי אותו בהופעה הוא שר את השיר אולי עם אביב באמפי ווהל. וזה לא משהו שקשור לדיסק שלו.. קראתי עליו ושמעתי שירים שלו, התעניינתי, קניתי.

למעלה