האם קשר בן בני זוג הוא אינטרסנטי||?

האם קשר בן בני זוג הוא אינטרסנטי||?

יש לי תחושה שמשהו חסר היום רק תשוקה סקס והנאה ניצול הדדי . מה דעתכם?

joshh

New member
שאלה יותר מידי פתוח ...

תלוי איך מסתקלים על דברים. כל דבר בעולם הוא אינטרסי במובן מסויים, לפאמים טוב ולפאמים רע. גם לך בין עצמך יש משהוא אינטרסנטי ,לא ?

magenta73

New member
בסופו של יום

כל קשר הוא אינטרסנטי.כביכול... הכל זה משחק של תן וקבל...לא? חבר טוב נותן לך אוזן קשבת, זמן איכות, זמן בילוי וכן הלאה. משפחה נותנת לך משענת. בן-זוג נותן לך את מה שאתה רוצה מבן-זוג... אם הניצול הוא הדדי, זה לא אינטרסנטי באיזה שהוא אופן, לא? בגדול, אני אחזור ואומר, אני חושבת שהרבה אנשים מסתכלים על זוגיות בנקודת מבט לא נכונה. הם מסתכלים על מה הוא יתן לי. מסתכלים על מה קשר יתן להם. מסתכלים על זה ש"אם אהיה בזוגיות אהיה מאושר". כביכול מחפשים תשובות למשהו שאין להם, לקבל את הדבר החסר בתוך הזוגיות. בזה אני לא מאמינה. אני מאמינה שלזוגיות צריך להיכנס כשאתה שלם עם עצמך. כשאתה לא מצפה שהבן-זוג יבוא ויהפוך את עולמך לטוב יותר. כך, שאתה שם רק בגלל שאתה רוצה להיות שם. בלי אינטרס... ואני חושבת שהיום, גם בגלל שכבר אף אחד לא אומר לך עם מי להיות, אין שדוכים וכיוצא בזה, והכל פתוח... בנוסף לעובדה שאנחנו חיים בעולם קפיטליסטי הדורש ודורש... אז.. כן, יש בעיה.

אז איפה החברות האימון ההדדי האושר

עולפ מוזר עולמנו נראה שאנשים יוצרים קשר בשביל מסגרת ניצול והנאות ועושר. זה אינטרס אישי וגם כך היחס לבן זוג אינטרסנטיות .תן וקח קבל ותן נותנים מטריה בקיץ לא בחורף כנראה צריך הרבה מזל למצוא אהבת אמת וזוגיות מוצלחת.

joshh

New member
לא כ"כ.....

ברגע שאתה שלם עם עצמך, ואתה נותן מבלי לצפות חזרה, ואתה מקבל מבלי לבקש, אזי אתה נימצא בזוגיות מוצלחת. אם אתה מטפל בקשר כל הזמן, כלומר, מטפח - אז יהיה לך זוגיות מוצלחת. אינטרס חייב לבוא בפן הרוחני ולא בפיזי.

magenta73

New member
צריך הרבה מזל

כן. אבל זה לא קשור לניצול או לאינטרסנטיות. ברגע שיש אדם המתאים לך, שאתם שניכם נותנים ומקבלים, שאתם שניכם פתוחים לקבל, להקשיב וללכת אחד אל השני, תקרא לזה אינטרסנטיות, אני קוראת לזה שיתוף. איך שלא תסתכל על זה, בכל דבר יש אינטרס. כשאתה נושם, האינטרס הוא לחיות... כשאתה אוכל האינטרס הוא לשרוד... כשאתה נותן ומקבל האינטרס הוא שותפות...

joshh

New member
אני מסכים

כך גם ניכנסתי לקשר שלי שאני שלם עם עצמי. אבל בכל זאת קיים אינטרס מסויים, אני נותן אהבה ומקבל חזרה. אינטרס לא חייבת להיות מילה גסה. וכמו שאמרת, הכל בפרופרציות... אני לא מצפה יותר מידי מבת הזוג שלי מלבד אהבה.

b0redavid

New member
אהמ, זאת לא נשמעת כמו מערכת-יחסים!

"תשוקה סקס והנאה ניצול הדדי" הייתי מגדיר את זה כיזיזות. אבל מה אני יודע?

למעלה