האם ראוזי נגד קרמוש מיין איבנט לגיטימי בUFC ?

elvis18

New member
האם ראוזי נגד קרמוש מיין איבנט לגיטימי בUFC ?

אני היום התווכחתי על זה עם חברים ...

מה דעתכם ?

1)אם הקרב המדובר היה ללא חגורת אליפות , האם עדיין הוא היה יכול להיות ממוקם כמיין איבנט לדעתכם ?
אם כן , לפי מה אתם קובעים איזה קרב יהיה מיין איבנט ואיזה לא ? (למשל - חשיבות,פופולריות,סגנונית וכו' )

2)האם זה שהקרב(לא משנה איזה) הוא על חגורה צריך להפוך את הקרב המסויים (לא משנה באיזו קטגוריה) ללגיטימי למיין איבנט ?

3)האם כל קרב חגורה צריך וחייב להיות מיין איבנט ?

אותי השאלות האלה מרתקות מאוד ...
תודה . אשמח לשמוע דעתכם

BT24

New member
לא יודע, אבל שת הערות בקשר לזה

1. רק לי זה צורם שמתלהבים כל-כך מרונדה ראוזי? באופן אישי, לי היא נראית לא כמו אתלטית בלתי ניתנת לעצירה, אלא יותר כמו מישהי שמגיעה ממחלקת MMA לא מאוד מפותחת. מצטער, זה פשוט לא נראה לי סביר בכלל שאפילו אתלטית מוכשרת מאוד תנצח באותה הצורה כלכך הרבה פעמים ברצף, בזמן מצטבר כל-כך קצר (כל ששת הארמבארים שלה היו בסיבוב הראשון.

2. אני מת שקרמוש תנצח, ולו רק כדי לראות את דיינה אוכל אותה. הרי ברור שטובת הספורט וכו' לא בראש מעייניו כשהוא מביא נשים ל-UFC. כל מה שהוא רואה זה את הכסף שראוזי יכולה להרוויח לו.

Vizmo

New member
תגובה לשניכם

לאלוויס:
1. לא חושב שזה יכול להיות מיין איוונט. עם כל הכבוד לראוזי, ויש קצת אבל לא יותר מדיי, המחלקה חדשה ואין לה קהל עדיין ומילא אם זה היה בחינם אבל PPV ? לא יקרה.

2. אם זאת, אני מבין למה כל קרב על החגורה צריך להיות המיין איבנט. הUFC מנסה לייצר קהל שיעקוב אחריי לוחמים גדולים כדי שיהפכו לDRAW משמעותיים. בנוסף, ברגע שפותחים מחלקה חדשה (הזבובים והנשים) צריך להכניס אותם כמה שיותר מהר לעניינים (אני מאמין שיש מספיק אנשים שרוצים לצפות בהם). בגלל 2 הסיבות האלה צריך להפוך אלופים חדשים למיין איבנט, שכולם ידעו מי הם. אולי בהתחלה זה לא משתלם, אבל עובדה שכולם יודעים מי זה מייטי מאוס ומי זה ג'ון דודסון ומי זה ג'וזף בנבידס וליז קארמוש...

לBT24:
1. מסכים איתך. מעצבן אותי כל ההייפ הזה סביב מישהי שסך הכל נראה שכמה רמות מעל האחרות אבל לא כי היא אדירה אלא כי הן גרועות.
2. גם פה אני איתך. מילא גם אם ראוזי הייתה מטורפת כמו שכולם אומרים, אתה לא פותח מחלקה עם פחות מ20 איש (גם כן מינימום). בגלל זה גם לא הסכמתי עם הFLW. למרות שחשבתי שזה יהיה מהנה ואני לוקח חזרה את דבריי...

התשובה די ברורה לדעתי

תשובה קצרה - לא.
תשובה מנומקת יותר היא שאפילו דיינה וויט לא בעד MMA נשים בארגון והסיבה היחידה שהוא מקיים את הקרב הזה היא

הוא לקח את ראוסי ונתן לה חגורת אליפות במתנה וישר בקרב הנשים הראשון בארגון ראוסי כבר מגנה על החגורה?!
הוא סתם רוצה לסחוט את הלימון הזה כמה שיותר חזק והכי מהר שאפשר.
כמה שיותר חזק בשביל להרוויח כמה שיותר כסף וכמה שיותר מהר בשביל לנצל מומנטום לפני שהוא חולף בדומה לסגת קימבו סלייס.
לדעתי MMA נשים לא ישאר בUFC זמן רב ועתידה של מחלקת "ראוסי" הוא להסגר.
זה יקרה באחד מ2 אופציות, או אחרי שאיזה לוחמת תקבל פיצוצים בקרב, תדמם קשה בזירה ותזעזע את המיין סטרים שצופה בUFC.
או שראוסי ה"כוסית" שמנצחת בסטייל עם הארם בר תפסיד ואיזה מכוערת תהיה האלופה.
2 הלוחמות היחידות שמשכו קהל היו קארנו וראוסי וזה לא קרה בגלל יכולות הלחימה שלהן..
אין אף ספורט זירה אלים שנשים מושכות בו קהל! לא אגרוף נשים, לא אגרוף תאילנדי נשים ולא MMA נשים.

לגבי השאלה שלך על קרב אליפות ומיין איבנט, באופן עקרוני קרב אליפות חייב להיות המיין איבנט.
הקריטריון לקביעת המיין איבנט אמור להיות חשיבות הקרב הרבה יותר מפופולריות הלוחמים או הסגנון שלהם ומה יותר חשוב מהחגורה?
הבעיה מתחילה כשהארגון עצמו מתחיל לחלק חגורות סתם (נשים וFLW) ובמקום להעלות ככה את המחלקות החדשות רק מוריד מערך החגורה במחלקות הקיימות ותופס מקום בקארדים ללוחמים ממחלקות בעלות מסורת, עומק ועניין.

AmitNHB

New member
גם סייבורג תמשוך הרבה קהל. כמו שצ'יינה משכה

קהל ב WWF בזמנו יותר מכל יפיפייה אחרת שעברה שם. אבל אני מסכים ש MMA נשים לא הולך להיות מקובל במיין סטרים לאורך זמן. במקרה יש עכשיו את ראוסי וטייט וקארנו בהיסטוריה הלא יותר מידי רחוקה שאולי אף תחזור לקרב או שתיים, אבל סטטיסטית כמובן שלא יתכן שיהיו נשים כאלה אטרקטיביות בטופ של MMA נשים לאורך זמן. סייבורג היא כרגע בגדר של פריק שאו אבל עם 10 "סייבורג" בטופ אנשים לא הולכים לצפות בזה. זה לא פייר, אבל זו המציאות.

BeniTaz

New member
דיינה וויט אמר לפני שנים

שהלוחמים לא יותר חשובים מהארגון ולכן כל קרב אליפות יוצב במיין אבנט, גם על פני קרבות גדולים בקארד. וזה מה שקורה.. למרות שזה שטויות במיץ עגבניות בתכלס כי הארגון לא מתבסס על ערכים ספורטיביים.. אבל שיהיה, העיקר החגורה.

YardenBu

New member
לא כתבת מה דעתך

1) בלי חגורה לדעתי, על הנייר הקרב לא היה צריך להיות ממקום כמיין איבנט. מצד שני אם ראוסי הייתה מקבלת את מקמן/סייבורג/קונן כן היה מקום להכניס אותן למיין איבנט עם או בלי חגורה.
2) לדעתי כן. גם אם אנשים פה לא אוהבים משקלים נמוכים או נשים כנראה שיש לזה קהל, אחרת דיינה לא היה מכניס אותם מטוב ליבו.
3)כן. בעיני לפחות יהיה צורם לראות קרב על אליפות בקו מיין איבנט. בתור אחת שלרוב משתעממת מקרבות של משקלים כבדים (עד שהם זזים אפשר להכניס קרב שלם ב-135) גם לא הייתי רוצה לראות קרב של משקלים כבדים שלא תופס את המיין איבנט.

elvis18

New member
דעתי בנושא ... לאחר כל הדיון

בתור התחלה האירוע הזה ,יהיה האירוע הUFC היחיד בהיסטוריה שאני לא אתנגד להרדם לפניי המיין איבנט
לא שווה לי לבזבז חצי שעה של שינה בשעה 6 בבוקר אחריי שעות של MMA מעולה על ראוזי וקארמוש , לא יקרה כלום אם אני אראה את הקרב בשידור חוזר בערב .

בוא נאמר ככה אני לא אשתדל במיוחד להשאר ער בשביל הקרב הזה , לשים את הקרב הזה בראש פייפרוויו כשיש לך את רנאן בראו נגד מקדונלד על החגורה הזמנית באיזה אירוע קטן יותר ,שבוע לפניי\אחרי (לא כזה משנה) זה ביזיון ... אם כבר יש קרב אליפות שיהיה בראש הפייפרוויו , כי זה כביכול מפאר את הארגון ואין קרב שהוא גדול מהארגון .

אם נחשוב רגע מבחינה רציונלית על ההחלטה , לשים את הקרב הזה כראש יפגע בהם , כי אחריי הנדו ומאצ'ידה אנשים ילכו לישון , ולא יראו את הקרב של הנשים .

אם כבר בראייה כלכלית היה צריך לעשות הפוך והקרב נשים בתור קו מיין איבנט שיכריח אנשים להסתכל מתוך זה שהם מצפים לקרב המרכזי .

הימור שלי שאירוע כזה אמור להיות כשלון אם אנשים יתבססו על המיין איבנט בלבד . אני חושב שאירוע שזה הראש שלו , כדי שלא יקרוס בהזמנות צריך קארד חזק שיתמוך בו ,ויחפה על משהו שעלול להראות רע מאוד בסך קניות פייפרוויו . הרעיון הכי טוב היה לשים את זה בפיול טיוי בחינם ,הסיבה שאני אמרתי שזה רעיון טוב כי אני הייתי מעדיף , מי שחושב לשים קרב חגורה של נשים בפייפרוויו מנסה להמנע מצניחה מטורפת ברייטינג שעלולה לקרות אם היה משודר בחינם ומנסה להכניס בכוח לכולם את הצפייה בקרב נשים ,

נניח הרייטינג היה כמו בפוקס , בקו מיין איבנט היה 6 מיליון צופים ואז כולם מעבירים ערוץ ופתאום יש רק 2 מיליון צופים במיין איבנט , שזה איבוד מאסיבי אני מניח שזאת הסיבה שהם עושים כזאת פעולה .

המיין קארד יש בו שמות לא רעים בכלל , מנדס וקושצ'ק וקו מיין איבנט שיכול להיות מעולה עם הנדו ומאצ'ידה ..

תקווה שזה יחזיק מים , תקווה שאנשים יקנו בגלל יתר הקארד ולא בגלל המיין איבנט .

לבסוף אני רוצה לומר שאני לא ממש עוקב אחריי MMA נשים . ולא לחוץ לי הקרב הזה בשום צורה או עניין , אין לי אינטרס ולו חצי באף אחת מהמתמודדות מבחינה ספורטיבית בהקשר של הקרב הזה .. ראוזי והארמברים שלה זה סבבה , אבל זה לא מרתק אותי , בעיקר בגלל המאצ'אפ ... אם היה קרב שכולל את קראנו \סייבורג והטופ האחרות אם יש עוד איזה אחת או שתיים שאני מכיר באיזשהיא קומבינציה. היה פי אלף יותר טוב מבחינתי

YardenBu

New member
יש בזה משהו, היה יכול להיות יותר חכם

אם הן היו בקו מיין איבנט אם דיינה היה מחכה טיפה עם החגורה. מצד שני, הוא די שם זין על המחלקה וחושב שראוסי לבד תביא לו את הקניות שהוא רוצה. הייתי אומרת שיהיה לו בהצלחה עם זה, אבל כל הקונספט יתפוס בדיוק ל-3 קרבות.
ובחייאת, תעזבו כבר את קראנו, היא כבר מזמן לא רלוונטית לספורט, היא עשתה כבר 2 סרטים והשלישי בדרך, אני בספק אם היא תצליח להיכנס לטופ 10-15 ב-135 עכשיו (אם היא תצליח להגיע ל-135). פשוט מדהים כמה חשיפה פרצוף יפה מקבל, יותר משלוש שנים אחרי הקרב האחרון שלה וזה עדיין הדבר היחיד שאנשים יודעים על נשים בmma.

moriarty

New member
זה לא רק פרצוף יפה

זה גם טכניקה מעולה.
ההפסד שלה לסייבורג היה בגלל הסמים של סייבורג. כל אישה בעולם היתה מפסידה לסייבורג. זה לא היה קרב הוגן.

YardenBu

New member
אני לא אומרת שהיא רק פרצוף יפה, אני אומרת

שזה מה שהבדיל אותה משאר הנשים במחלקה אז ובמיוחד עכשיו שיש הרבה לוחמות עם טכניקה טובה יותר. אני מאוד אוהבת את קראנו ומאוד הייתי רוצה לראות אותה שוב נלחמת, אבל לא כשהיא לא בכושר ובאה למלא תקן מסויים שלא קשור ללחימה.
ודרך אגב, סייבורג נבדקה אחרי הקרב עם קראנו. מאז שתפסו אותה ועד שנגמרה ההשעיה שלה היא נבדקה בכל חודש מיוזמתה ועדיין היא עומדת על משהו כמו 5% שומן וגוף מפלצתי. כנראה שיש שם משהו מעבר להורמונים וסמים.

moriarty

New member
ברור שיש משהו מעבר

יש עוד הורמונים וסמים.
אני עוד זוכר את הסרטון שלה עושה ספארינג עם אורטיז, נכנסת למשולש שלו, מניפה אותו למעלה, ומטיחה אותו בריצפה סטייל ראמפייג'. זו רמת כוח שיש רק לחזקים ביותר במחלקות הכבדות ביותר.
אין מצב בעולם שאישה ששוקלת 145 הצליחה לעשות את זה בצורה טבעית. זה לא יתכן בכלל.
כמובן שמעבר לזה היא גם ענקית למחלקה, מה שנותן לה עוד יתרון כוח.

YardenBu

New member
יכול להיות

אבל כל עוד היא לוקחת מה שכולם לוקחים ולא נתפסת אי אפשר לבוא אליה בתלונות. ההטחה מהמשולש באמת הרימה גבה, אבל זה כי תמיד משווים אותה ללוחמות של ה-135. קרמוש למשל ביום יום 135 וראיתי אותה באימונים זורקת גם גברים של 170-165 (לא בהטחה ממשולש), למה שמישהי ששוקלת כמו סייבורג לא תוכל להרים עוד 30,35 פאונד? גם קונן שחתכה ל-135 הייתה עם כוח לא פרופורציוני למחלקה.
חוץ מזה, סייבורג ביום יום שוקלת 170 ומגיעה לקרבות 165+. ברור שהיא ענקית ל-135, בגלל זה היא לא נלחמת שם ומנסה להעביר את הקרב מול ראוסי ל-140.

UgiPletzet

New member
מיין אבנט כן, לא בארוע ממוספר

אם היו שמים את זה מיין אבנט באירוע אחר, אפילו פוקס, זה היה יותר הגיוני.
לתת להן מיין ב-PPV זה עדיין מוקדם מדי. אני לא יודע להגיד אם לא נגיע לשם בסופו של דבר, אבל כרגע זה לא בשל, והעובדה שאנחנו בפורום מנהלים על זה דיון רק מדגימה את זה.
אני הרבה יותר מחכה למלחמה בין הנדו ומצ'ידה מאשר לראוזי לוקחת לקרמוש את היד תוך 35 שניות...

באסטר1

New member
לא לגיטימי בכלל

UFC זה אמור להיות המקום של הרמה הגבוהה ביותר
MMA נשים עדין לא הגיע לחצי מהרמה שגברים הגיעו
יצא לי לראות בסטרייקפורס כמה קרבות נשים זה לרוב הבדלי רמות גדולים בין לוחמת ללוחמת , בעיקר על BJJ
רוב הקרבות נגמרים בהכנעה והכנעות שנתפסות כל כך בקלות שרואים שגם הרמה בBJJ לא גבוהה במיוחד.
סייברוג היחידה שמנצחת בTKO או KO
לשים את זה מיין איבנט לדעתי זה חד פעמי אם זאת , ואני מחכה לאירוע הזה רק בגלל נדו מא'צידה שזה קרב סופר מעניין שכבר שמא'צידה היה נגד ג'ונס אמרתי שצריך לעשות אותו לפני טייטל שוט.
מאז הנדרסון נגד סילבה לא חשבתי שהנדו מסוגל לקבל KO ממשהו ואולי הפעם
לכן האירוע הזה מעניין אותי אבל המיין איבנט היה צריך להיתו קו מיין איבנט.
לא ברור השיקול של דיינה אבל אני מניח שהוא רואה מספרים אחרים ממה שאנחנו לגבי הקרב הזה.

ובכללי אין מקום לMMA נשים בUFC בדיוק כמו שאין מקום לפלייויט וכל השטיות שדיינה עושה , שיפתח ארגון בת של UFC וידחוף לשם את המשקלים הקלים והבנות ויפתח פרוספקטים שם כמו שעשה בWEC

למעלה