האם רועי כהן מחולון- עדיין בירוקים?

clear

New member
האם רועי כהן מחולון- עדיין בירוקים?

אני יודע שהוא עבר לקדימה. בבחירות האחרונות לעירייה הצבעתי עבורו למועצת העיר, אבל לא ראיתי שום דבר שהוא עשה למען איכות הסביבה- הוא התעסק בעיקר בספורט, שזה מה שמעניין אותו- ממש התאכזבתי ממנו. היום הוא בכלל מנהל את הקמפיין של קדימה בחולון. אני מקווה שהוא עזב לקדימה, אבל מי מחליף אותו במועצה?

רועי כהן וחולון

הי קליר, יש הבדל בין הרמה המקומית לרמה הארצית, רועי כהן הוא נציג הירוקים בחולון עד 2008. אתה מוזמן לפנות אליו בכל נושא ועניין שקשור לסביבה בחולון. הדמוקרטיה לא נגמרת בקלפי אנשים חייבים להיות בקשר עם הנציגים שלהם ולפעול ולעזור לנציגים האלו לפעול למענם. תודה, דרור

miyawoo

New member
תציץ

תציץ במה שכתבת בפתיל על עלה ירוק בנוגע לאינטרסנטים. אנשים אינטרסנטים יש בכל מקום. וחשוב שתבין כי לא כל מי שרשם עצמו תחת הירוקים הוא אכן כה ירוק, כמו שזה שעלה ירוק תומכת בלגליזציה לא הופך את כולם לנרקומנים.אל תיחס לשם או קונטוציות חשיבות רבה אלא למעשים ורעיונות. עכשיו לא כזה משנה שעבר לקדימה להפך תקווה שאולי שם יקדם את הנושא הסביבתי. תסכים איתי שזה יעזור.פעם הבאה אל תצביע לו אבל אין ספק שהרמה המקומית לא משליכה על הארצית. שוב אינטרסטים יש בכל מקום

miyawoo

New member
דבר נוסף לדרור

כשנוח לכם אתם מתגאים ברמה המקומית.כשלא נוח מתנערים.תסתכל אחורה בפתיל שהדס רשמה שהיא מסתמכת על הרמה המקומית כמרמזת על הארצית.ותזכר מה אמרתי לכם אז ומה בחרת לענות.

clear

New member
miyawoo- מה אתה רוצה?

לא הבנתי כלום ממה שכתבת. כתבת שתי הודעות מלאות בקיטורים. שאלתי שאלה מאד תמימה וזה הדליק אצלך את הנושא. אני מציע שתבדוק את עצמך איפה אתה לא בסדר ואל תקטר. דרור- תודה והבנתי את העניין.

למעלה