האם רכש מישהו טלסקופ 10-300X40mm הניתן להצמדה לטלפון סלולארי כמוצג בשטפון של פרסומות לאחרונה?

Permafrost

Well-known member
הנה פרסומת טפוסית. היצרן - אינו ידוע.
האם המכשיר מסוגל להגדלה של עד פי 300 כנטען בפרסומות?

אינני מומחה למכשירים אופטיים, אך כל שאני רואה בפרסומות למוצרים דומים של יצרנים בעלי מוניטין - ההגדלה היא משהו קבוע ומסומנת על המכשיר, למשל 12X50 (הגדלה פי 12, קוטר עדשת שדה 50 מ"מ).
על המכשיר של יצרן בעל מוניטין מסומן גם רוחב שדה הראיה במעלות, או ב- feet ל- 1000 יארד, או במטרים ל- 1000 מטר. נתון זה נגזר ממדת ההגדלה ואף הוא קבוע.

אף יצרן בעל מוניטין אינו מציע משהו עם טווח הגדלה מפי 10 ועד פי 300.

אז, האם רכש מישהו מוצר זה או כזה ויכול לשתף מנסיונו?

אין לי מושג מה האיכות של דבר כזה, אבל בהתחשב בכך שהוא נמכר באלי אקספרס במבצע של כ 19$, אם ממש בא לך לנסות חכה שיחזור למלאי באלי או חפש חנות סינית אחר שמוכרת אותו במקום לשלם פי 4 בארץ.

Permafrost

Well-known member
אין לי מושג מה האיכות של דבר כזה, אבל בהתחשב בכך שהוא נמכר באלי אקספרס במבצע של כ 19$, אם ממש בא לך לנסות חכה שיחזור למלאי באלי או חפש חנות סינית אחר שמוכרת אותו במקום לשלם פי 4 בארץ.

תודה.
מפיצי המוצר לא רק "בונים" על כך שאנשים יבחנו בעצמם את המוצר בהעדר המלצות מַכָּרִים, אלא אף מציפים את האינטרנט בבוטים המתחזים לאנשים פרטיים מן הישוב אשר רכשו את המוצר וגומרים עליו ההלל...זה בדיוק מה שבקשתי להמנע ממנו...

למעלה