בטח!!
אנחנו שלוש בנות (ושני בנים), הבכורה בת 22, השניה בת 20 ואני בת 15 . כשהבכורה הלכה לפסנתר בגיל צעיר, השניה ניסתה גם בגיל 8 (פרשה אחרי 4 שנים). שהבכורה רצתה ללמוד בלט, אז גם השניה ניסתה, ואני אחריה, אפילו בגיל 5 ידעתי שבמקום בו עושים במשך 45 דקות תנועות עם האצבעות של הרגליים אני לא אהנה (הלכתי רק לשעור אחד), אחר כך החוג אומנות בגיל שש, גם כן בעקבות האחיות, פרשתי כמאט מייד. ג'ודו, בעקבות אחותי, שפרשה מהר (למרות שאני אחר כך למדתי עוד 6 שנים). ואז אחותי כבר לא רצתה יותר חוגים (ואז אני יצאתי לי בשקט בשקט...). אני לומדת נגינה על פסנתר כבר שלוש שנים, רכיבה על סוסים 7 שנים (פרשתי כי לא היה נוח לאמא שלי להסיע, זה לא שהיא אמרה שהיא רוצה שאפרוש, רק התלוננה כל פעם כל הדרך...), ניסיתי גם חוג מחשבים אבל בגלל שהייתי הבת היחידה בחדר עם מדריך וחמישה בנים עד גיל 16 (ואני בת 12 מסכנה..) סבלתי מהם הרבה הצקות בעזרת הודעות מיידיות, שחיה (מעבר לבסיס) פרשתי דיי מהר, כינור (לזמן קצר)... זה הרבה בלגן בשביל ההורים אבל אמא רצתה שננצל את מלוא הפוטינציאל שלנו... והיא עוד מיישמת את הגישה עם האחים שלי (תאומים...) הם רק בני 6 וכבר למדו שחיה, ג'ודו, התעמלות לילדים וכדור רגל (נשארו רק עם שחיה וכדורגל). אז נכון ששהורים שלנו נמצאים על סף התמוטטות מאז שנולדתי, ובכלל לא דיברתי על כול השעורים הפרטיים שאני והאחיות שלי היינו צריכות (ושאני אצתרך בעקבות השביתה) אבל אני שמחה שהם נתנו לי את ההפשרות לנסות ולגלות מה אני אוהבת, למרות שבתקופה שלי לא היה כול מיני בעיות כלכליות למינהם אבל כשאחותי הגדולה הייתה יותר קטנה וההורים שלי חיו בדירת סטודנטים קטנה בירושלים, לא היה להם קל במיוחד... (אחת מהאחיות שלי נאלצה לישון במגירה כתינוקת!). אז כן, הלכתי אחרי האחיות שלי... (ואיי חפרתי!)