האם רק אותי זה מעצבן ?

seymore butts

New member
האם רק אותי זה מעצבן ?

שכשמפרסמים רשומה חדשה, שלפעמים השקענו הרבה מחשבה במציאת כותרת הולמת עבורה, אז לא רואים את הכותרת הזו ברשימת הבלוגים שהתעדכנו, אלא רק את שם הבלוג ? תארו לכם שבעיתון היומי שאתם קוראים, במקום שהכותרות ישקפו במשהו את תוכן הידיעה, הן יוחלפו ב"המדור של X", "המדור של Y". הייתם טורחים לקרוא את הידיעות? או לקנות בכלל את העיתון ? מה שמרגיז עוד יותר זה שבעבר, משהו כמו לפני חצי שנה ויותר, היו רואים את הכותרות, אבל שינו את זה ולמרות שרבים התלוננו מאז המצב לא הושב לקדמותו.

wranger

New member
לא הבנתי.

אתה מדבר על רשימת ה"חדשים" בעמוד הבית של הבלוגיה? אני רואה שם כותרות יופי (אלא אם הן ארוכות מדי, אבל זו בעיה אחרת). חוצמזה אני רואה גם את תחילת הטקסט של הרשומה ואת שם הכותב. אז לא הבנתי מה הבעיה.

seymore butts

New member
התכוונתי לרשימת החדשים

כשנכנסים לקטגוריות. למה זה לא עובד כמו בעמוד הבית של הבלוגיה ?

wranger

New member
אה, הבנתי.

לא יודע. הממ. אני אנסה לנחש בקול רם. בעמוד הבלוגיה הראשי אתה רואה את הרשומות החדשות, ולפיכך את שם הרשומה, ואילו כשאתה נכנס לקטגוריה אתה רואה את רשימת הבלוגים השייכים לקטגוריה, ולפיכך את שם הבלוג. למה דווקא את שם הבלוג ולא את שם הרשומה האחרונה? לא יודע. באותה מידה אפשר לשאול למה בעמוד הבלוגיה הראשי אתה כן רואה את שם הרשומה האחרונה אבל לא את שם הבלוג. אני חושב שהתשובה היא "כי ככה תפוז החליטו", ואם רבים התלוננו אז זה מצוין, כי חשוב להתלונן, אבל זה לא מחייב את תפוז לשנות את זה. הרי תלונות יהיו גם לצד השני מפי אלה שמרוצים מהמצב הקיים. לא?

wranger

New member
אה, בצלאל אמר שישתנה. סבבה.

בטח עם עליית המערכת החדשה, עליה דיבר מנכ"ל תפוז במפגש הבלוגרים האחרון, אה?

wranger

New member
|כוס תה. נענע בסדר?|

הרבה קודם, כלומר, כשחזירים יעופו, תרד מעלה אחת בגיהנום, יהיה שלום עם הפלסטינים, החור באוזון ייסגר מעצמו ואנג'לינה ג'ולי תקיש על דלתי באמצע הלילה כשהיא מחזיקה שקית במבה ותבקש תרומה למען ילדי רואנדה? סבבה.

Bezalel P

New member
תגיד, טל...

אשתך יודעת שאתה חולם על אנג'לינה עם במבה באמצע הלילה?

wranger

New member
לא, מה פתאום

אשתי חושבת שאני מפנטז על בריטני ספירס בדואט עם דורית ראובני, על השולחן אצלי בסלון, כשהן עושות ג'אגלינג עם תפוחי עץ ומחופשות לארנבים. אבל הסיכוי שזה יקרה, לדעתי, אפילו קטן יותר מהסיכוי שאני אראה את מערכת הבלוגיה החדשה נכנסת לשימוש עוד בימי חיי.

למעלה