האם רק אני הדפוקה ?

מיטללל

New member
האם רק אני הדפוקה ?

מקודם דיברתי עם מישהו בטלפון במהלך השיחה הוא אמר משהו שהעליב אותי ואני.. המשכתי את השיחה.. בעודי נעלבת.. מתנהגת כאילו הכל כרגיל, מחפשת דרך לנתק את השיחה וחושבת בראש שלפחות ביומיים הקרובים אני לא אדבר איתו. האם משהו ממה שסיפרתי מוכר לכם?:)

Cobe1982

New member
הוא מספיק קרוב כדי שתוכלי לומר לו

שהוא פגע בך? כי אם לא, אל תהיי בטוחה שהוא מספיק קרוב כדי שתחזרו לדבר בעוד יומיים כאילו כלום.. אבל אם כן, תתקשרי אליו ותגידי לו, אפילו לפני שאת הולכת לישון, שמה שהוא אמר מאד העליב אותך, וזה מטריד אותך עד עכשיו. למה להדחיק ולסבול מזה כל הלילה?.. זהו.

HyPeR SoNiC

New member
מוכר, מוכר....

תראי, אם זה היה משהו חד פעמי או שזה משהו שקורה פעם במאתיים שנה, אז זה שטויות. את יכולה להבליג ולא לקחת ללב כי הוא רק בן אדם ובני אדם עושים טעויות ואומרים שטויות לפעמים..... אבל אם זה משהו שחוזר על עצמו, אז אני מציע שתתפסי איתו שיחה, כי במקרה כזה הבלגה פירושה הסכמה ואני מניח שאת לא ממש רוצה להסכים איתו
ובכל מקרה... מה את לוקחת דברים כאלה ללב? מי הוא בכלל שיעליב אותך!?

Zoharrr

New member
קרה לי.

פשוט הפסקתי לדבר איתו.... ואז לפני ראש השנה התקשרתי להגיד חג שמח והרגשתי כאילו שאני מפריעה... לא אתקשר אליו יותר בחיים.................

לי משו כזה גם קרה

אבל אני מיד התעצבנתי וניתקתי קשר מצידי יומיים למחרת מצידו הכל כרגיל ואני מיד הודעתי לו שזה לא אפשרי שנדבר אפילו שלא הבסרתי הרגשתי רע על זה שלא הסברתי אז התקשרתי ואמרתי הכל- שמעתי "סליחה" ו"אני מצטער" ואמרתי שעכשיו אני מרוצה. אני דוגלת בלומר מה שיושב על הלב!

למעלה