האם רק אני... (מש"ש)

דהאמא

New member
האם רק אני... (מש"ש)

... מחכה לפרק 615 ("מעבר לים") יותר מלפרקי הפינאלה, או שיש עוד כמוני? אני חושב שפרק 615 עשוי בהחלט להיות הפרק הטוב ביותר בעונה 6, אולי בסדרה כולה, בהיותו הפרק שבו "ייפול האסימון" לגבי מהות האי ומהותם של ג'ייקוב ו- MIB. זאת, בעוד שפרקי הפינאלה יתמקדו לדעתי בנושא פחות 'לוהט': מי ייבחר להחליף את ג'ייקוב ובאילו נסיבות. זה דבר יותר טכני ויבש, לפחות בעיני. תחשבו על זה: בעוד כשבוע וחצי נדע פחות או יותר הכל על המקור של ג'ייקוב ו- MIB - מאין באו, מתי באו, מהו הקשר ביניהם, מהו הקשר שלהם לאי, כיצד MIB הפך לענן העשן, ועוד. זה נראה לי ה-ד-ב-ר שלו כולנו חיכינו, יותר מלפינאלה.

מממ...

אפשר להסכים עם מה שאתה אומר והחלט אפשר להבין אותך, אבל לדעתי רוב הצופים מחכים בעיקר לפינאלה, שסוף סוף תחשוף לכולנו את השאלה הגדולה מכל - איך זה ייגמר? אנחנו צופים בסדרה המדהימה והמיוחדת הזו כבר 6 עונות. מאז עונה 3 כבר ידענו שיהיו לסדרה 6 עונות, אבל לא היה לאף אחד (לי, לפחות) מושג לאן הסדרה תגיע בעונות הבאות. על קיומו של ג'ייקוב ידענו בעיקרון כבר מעונות מוקדמות, אבל הסיפור המלא של היריבות בינו לבין אויבו התגלה לנו רק בפרק האחרון של עונה 5. עד אז, עיקר הסדרה היה טמון בדמויות המרכזיות שהפכו את הסדרה למה שהיא - ג'ק, קייט, סוייר, לוק, הארלי, ג'ין וסאן, סעיד, דזמונד... אז נכון שהסיפור של ג'ייקוב והאיש בשחור מעניין ואני גם מאוד רוצה ומחכה שייחשף בשלמותו, אבל אותי יותר מעניין מה יקרה בסוף לאותן דמויות מרכזיות, אחריהם הצופים עוקבים כבר 6 עונות מהרגע שהתרסקו על האי... ובעיקר, איך תיראה הסצנה האחרונה בסדרה - ואני מאוד מקווה (יכול להיות שזה בניגוד לאנשים אחרים פה) שיהיה לסדרה סוף סגור, כמובן שישאיר קצת מקום לדמיון, אבל לא סוף כמו של הסופרנוס שבעצם השאיר לצופים את האפשרות לבחור האם הגיבור הראשי יחיה או ימות, בסיכוי של 50-50.

דהאמא

New member
אני מסכים ולא מסכים

אמנם שהשם ג'ייקוב הוזכר לראשונה רק בעיצומה של העונה השניה, כיום אנו יודעים שהתשובה לשאלה "מיהו ג'ייקוב?" כמוה כתשובה לשאלה "מהו האי?" - וזו שאלה שמלווה אותנו החל מהיום הראשון. בהקשר זה, אנו יודעים כיום שאלה שהחשבנו כ"דמויות המרכזיות" הם למעשה רק התפאורה ברקע ולא העלילה האמיתית שמתגלגלת מאחורי הקלעים. מאחר ואין לי הזדהות אבסולוטית עם אף אחת מהדמויות - אולי בגלל זה פחות מעניין אותי "איך זה ייגמר?" (אגב, השאלה "איך זה ייגמר?" די חדשה יחסית, ומרתקת צופים רק בשנה-שנתיים האחרונות בלבד).

austin1

New member
מש"ש פרק 15 ספוילרים לפרק -מהו יודעים

מה שאנחנו יודעים עד עכשיו הוא שסמוקי וגיקוב אחים נפגוש את האמא שלהם שהיו ילדים נראה איך היא מתה ואז נפגוש את הבחורה שאימצה אותם היריבות שלהם תתחיל בסביבות גיל עשרים ונגלה שגיקוב ממש לא תמים כמו שחשבנו עד עכשיו כל הפרק מתרחש עוד לפני שישו נולד לפני הספירה בנוסף נגלה את הזהות של אדם וחווה במערה (רמז גיקוב הניח את 2 הגופות במערה )

דהאמא

New member
תיקון טעות קטנה (מש״ש גדול)

ישו נולד לפני שנת 23 לספירה.

דהאמא

New member
מש"ש

אחרי הספירה (A.D). זהו כיתוב המש"ש הרשמי: 6x15 - Jacob and the boy in black arrive to the island 23 A.D. - They are *not* one and the same person - They are basically brothers who have the same mother, but there is a twist - They become adversaries in their late 20s - We see how the Smoke Monster was created Read more: http://spoilerslost.blogspot.com/#ixzz0mnIIDvob

אבי1985

New member
אני קראתי תרגום שלו

ושם הופיע לפני הספירה. כנראה המתרגם טעה. תודה

דהאמא

New member
המעניין הוא ... (מש"ש)

שהפרק "מעבר לים" מתנהל בשנת 23 לספירה, ובפרק ג'ייקוב הוא בשנות העשרים שלו. המממ... אני תוהה האם יכול להיות ש... לאאא, לא נראה לי. בעצם... למה לא? יש מצב.

DDN

New member
לגבי אדם וחווה

אני חשבתי שאדם וחווה במערה הם רוז וברנרד. כשסוייר וקומפניה חוזרים בסוף שנות ה70, הם מוצאים אותם מבוגרים על החוף. מאוד יכול להיות לדעתי, שרוז וברנרד הם "אדם וחווה" לא?

DDN

New member
וואלה? מאיפה זה ידוע?

בלוסטופדיה זה לא כתוב. . ..

JohnLocke

New member
אלוהים אדירים

הבן אדם לא ידע כנראה מה זה מש"ש (לכן הוא אמר לוסטפדיה, הוא חשב שאמרו את זה בפרק כלשהו) ואתה הרגע גילית לו מי הם. תפסיקו עם המש"שים האלה! תפתחו קומונה לזה, למען השם!

למעלה