האם רק לי שנקולבסקי לא נתנה ציון עד

roee the king

New member
עדיין אין ציונים בתקצור ובמפתוח...

עדיין אין ציונים סופיים בתקצור ובמפתוח - זוהי תעודת עניות למרצה הזאת, שסטודנטים רבים ממתינים זמן רב לציוניה. (היום הייתי במחלקה).

tulie

New member
לא יודעת

מרצים רבים מאחרים בהגשת ציונים. ובהתחשב שזה קורס שהעבודות שלו הוגשו רק לפני כחודש. זה לא כזה נורא לדעתי רק חבל שאי אפשר לקבל ציונים לפני שנרשמים ובונים מערכת לשנה הבאה

roee the king

New member
ליתר דיוק העבודות הוגשו...

לפני יותר מחודש ( בתקצור הגשנו ב- 22.8.04 ובמפתוח ב- 24.8.04 וזה היה לפני חודש וחצי!!! ). בנוסף, במהלך תקופה הזאת לא היו צריכים המרצים להעביר קורסים שמחלקה ולכן היה להם זמן פנויי יותר , וזה מחזק את ההרגשה הזלזול בסטודנטים. כמו כן, בסוף חודש אוגוסט המרצה היתה בחו"ל, רק לידיעתיכם שהיא לא ציינה בפני הסטודנטים שיש אפשרות להגיש במועד מאוחר יותר. לסיכום, אני לפחות כך מרגיש יחס מזלזל מצידה. ראוי לציין שציונים מאוחרים עלולים לעקב סטודנטים שסיימו שנה ג' או סטודנטים שאינם יודעים אם יצטרכו להרשם לקורס חוזר, ועוד סיבות רבות אחרות. בכל מקרה שתיהיה לכולם שנת לימודים פוריה!!!

amitco

New member
ציונים

היא בדקה את העבודות, לפחות את רובן... היא כנראה עדיין לא העבירה את הציונים. לפני שבוע וחצי בערך הייתי במחלקה ולקחתי את העבודה בתקצור מהארון. השאלה היותר מעניינת היא מה עם הציונים של סלנט במאגרי מידע במדעי החברה. עבר מלא מלא זמן!!! זהו, עוד פחות משבוע, שיא הבאסה! שיהיה בהצלחה לכולם!

tulie

New member
אם ככה

אז זה כנראה עיכוב במחלקה יש ציונים על העבודות לפחות?

amitco

New member
הייתי במחלקה הערב

והיו שם כמה עבודות אבל בהחלט לא כולן (לא מצאתי את העבודה שלי במפתוח) על העבודות יש ציון. אבל באמת מה נסגר איתם?! עוד שניה וחצי מתחילים ללמוד ועדיין אין ציונים. באמת לא בסדר!

למעלה