האם רק ספינינג זה מספיק?! מה אפשר להוסיף

sapir158

New member
האם רק ספינינג זה מספיק?! מה אפשר להוסיף

שלום לכולם אני מתאמנת בספינינג כבר שנה וחצי בערך, 3 פעמים בשבוע.. יש לי מאמנת שאני מאוד אוהבת וגם המחיר מאוד נוח (20 ש"ח לשיעור).. אחרי האימונים בד"כ אנחנו עושים במקום כפיפות בטן,פעם בשבוע גם יציבה על כדורים (משהו כמו 10 דקות) אפשר גם להרים משקולות (לא מכונה, פשוט משקולות) למרות שאני לא עושה את זה כי אני לא מתחברת.. השאלה היא אם זה מספיק? חסרה לי קצת עבודה יותר מאסיבית של עיצוב הגוף.. יש מכון באזור שמשלב אפשרות לספינינג, פילאטיס, אירובי, דראמס, יוגה ועוד ועוד אבל הוא יקר בשבילי ואני גם מאוד אוהבת את המאמנת שלי.. השאלה היא איך אני יכולה להשלים את הספינינג לבד בבית? ואם כן איך?.. תודה רבה ! :)

סוגי ספורט שאפשר לעשות לבד

עליה וירידה במדרגות, ואחר כך בריצה קלה למעלה וירידה למטה בהליכה מהירה. קלטת אירובי מול הטלויזיה. קפיצות בחבל אולהופ ( מין חישוק ) כפיפות בטן לשים דיסק בבית ולרקוד או מול הטלויזה mtv לעמוד עמידה נוחה עם ברכיים מעט כפופות לעשות סיבובי זרועות כסא יציב - שמים את כפות הידיים על משענת הכסא - עמידת ר ומניפים את הרגליים אחורה כל פעם רגל אחת 20-30 פעמיים ומחליפים 2 משקולות קטנים 2 -3 קילו כל אחת אחרי כל אימון מתיחות והרפיה. הליכה מהירה. ריצה מחוץ לבית. (עם יש כלב עוד יותר מהנה, כמובן בתוספת מוסיקה...) אני מאוד טובה בעיצות לאחרים הלואי שהייתי עושה לבד משהו שכתבתי פה
ממליצה לא לקנות מכשירים הביתה ( מלבד 2 משקוליות )- הם הופכים לקולבים....ועומדים כאבן שאין לה הופכין. לתרגילים יותר מקצועיים מפנה את הבמה למומחים פה.

Tami661

New member
סקס זה לא ספורט? או שזה נכלל

אצך בסעיף "אם יש כלב... עוד יותר מהנה"???
וברצינות, אין לי מה להוסיף על מה שציינת לעיל, פשוט מושלם... והאמת? שפעם... בתקופה שהייתי פחות שפויה ויותר רצינית, הייתי עושה 50% מהסעיפים שציינת בנוסף לשלוש שעות פעילות חד"כ (אירובית וכוח). הכי מוזר לי היום הוא להיזכר שגם מאוד מאוד נהניתי...

אי אי אי איייי רוצה לגלוש לגוונים ../images/Emo186.gif

תפתחי שרשור חדש, מבטיחה לככב שם בתגובות.

מגן רן

New member
אחד כבר חזר מעולם המתים....

שמועות רצות שאת שוקלת מעבר לבית החם בהולמס גבעתיים.....אם כן, מחכה לך בכליון עיניים בפברואר

Tami661

New member
ואני חשבתי שהחרמתי את כל הפלאפונים בכניסה...

מסתבר שההדלפות הן לא באס-אמ-אסים
אבל זה בגדר הרהרת בשלב הזה, הרהרת רצינית אבל עדיין הרהרת

למעלה