שאלות על פרק הראשון../images/Emo58.gif
2 שאלות: (ועוד כמה בהמשך) האם אפשר להקפיץ את השרשורים שנכתבו כאן לפני כמה שבועות? פשוט התאפקתי עד עכשיו עם הקריאה של מה שכתבתם אז. האם צריך לסמן ב"ספויילר", או שכבר לא? פרק לא רע. גם אני התגעגעתי ללם. היה חסר איזה פלאשבק שלו. הדמות של רוני מצטמצמת לכדי כלום. גם אסווידה הוריד הילוך. דאג לעומת זאת נראה שמבין עניין שיין - מה יהיה איתו? בכל פעם שהוא מראה טיפת מוסר - הוא מקלקל בגדול (סצינת הסיום עם הקטינה). קוואנו מתחרפן. היה לי רושם שהמשפט האחרון שלו (It's not personal) נועד בשביל לשכנע את עצמו, הוא על הגבול של טירוף ומעצבן אותי שהמפקד השחור ווימס לא רואים את זה, הוא לגמרי on a mission ונראה שאין לו מעצורים. עוד שתי שאלות: אני מבולבלת: בסוף הפרק ויק אמר לו שטקטיקת רחוב ידועה היא לתת לבחור הרע לדעת שאתה עלית עליו, ואז זה גורם לו לשנות כיוון ולעשות טעויות. ואז רואים את קוואנו משתיל ראיות בבית של ויק (אחרי שאמר לויק שיש אצלו שוטרים שמחכים לעצור אותו לחקירה). השאלה היא: האם ויק חכם מספיק בשביל לומר את מה שאמר -בדיוק בשביל שקוואנו יעשה טעות מהסוג הזה (השתלת ראיות בבית של ויק)?. כלומר, האם ויק מביא בחשבון שזה אפשרי ואפילו מוכן לזה ובונה על זה? שאלה אחרונה: הסצינה של מציאת הגופות בבית המלא בחתולים- לאיזו קו עלילה וחקירה זה שייך? תודה למי שיענה. רמזים יתקבלו בברכה.