האם שווה להשקיע בקשר טראנס אטלנטי

האם שווה להשקיע בקשר טראנס אטלנטי

הי, אמנם אני גרה בארץ (לצערי?) אבל השאלה שלי די רלוונטית לפורום הזה. הכרתיישראלי שגר בחו"ל למינימום עוד שנתיים. הבחור עשה לי את זה מהרגע הראשון ןאם רק היה מציע, עכשיו הייתי נוסעת לגור שם ולנסות את מזלי, למרות שההיכרות שלנו קצרה ביותר (כשבועיים בחול המועד פסח). נראה שמאז שחזר הקשר קצת התקרר והתרופף ואני שואלת את עצמי האם כדאי לשמור עליו על "אש קטנה" לביקורים שלו בארץ כי מי יודע מה יקרה או שאולי כדאי להוגיע לו חגיגית על ניתוק מערכת היחסים (אם אפשר להגדיר משהו כזה בכלל), לפנות את הראש ולהמשיך הלאה. יש לציין שאני בחורה מאד אטרקטיבית וחבל לי להשאר בסוף קירחת מכל הכיוונים למען איזה קשר לא ממומש. חסר לי המגע הפיסי, החום, שיחה כנה וקרובה ועוד ועוד, דברים שלא יכולים לעבור בחיים דרך קו הטלפון.

saritoosh22

New member
לא הצלחתי להבין את השאלה שלך.

את כותבת שהקשר התרופף והתקרר, שחסר לך מגע פיסי, שיחה כנה וקרובה, דברים שלא יכולים לעבור בטלפון. לי זה נשמע כאילו החלטת ואת רק מחפשת אצלנו אישורים. את נשמעת לי עסוקה בחשבונות (מה ייצא לי מזה וכו'), יותר מאשר חווית החיים ולכן קשר כזה שטומן בחובו עתיד לא ברור או סיכון, נראה לי שיהיה קשה לך לנהל.

תמיד צריך לנוע...

לא לחכות לאיזה אביר שיבוא על הסוס הלבן. כבר אין אבירים בעולם. אם תמצאי מישהו מקסים, אין שום סיבה שלא תצאי איתו, אלא אם יש ביניכם מן "הסכם" שלא יוצאים עם אחרים. לזה, אגב, קוראים מערכת יחסים. אבל אם אין ביניכם שום דבר רציני, למה לעצור הכל? אולי כשהוא יחזור לארץ דברים יסתדרו ביניכם. הלוואי!

billc

New member
מה עם שרק? אמנם אין לו סוס לבן וארמ

וארמון, אבל יש לו הרבה קרקע וחמור. אומנם הקרקע בעיקר ביצתית, אבל מי יודע, אולי יום אחד האזור הזה יהיה שווה הרבה כסף.

למעלה