האם שווה ללמוד ברמן ?

artinfo

New member
האם שווה ללמוד ברמן ?

מצורף מאמר האם שווה ללמוד קורס ברמנים . אני מבקש מכולם להגיב מה דעתכם . המאמר נכתב ע"י נער בין 18 .

תלת חי

New member
כתבה מרתקת...

שווה להיות ברמן, יש זמן למס' טלפון אם זה מה שאתה מחפש והכמה גרושים זה הרבה יותר כסף פר שעה מרוב המקומות שאני מכיר שחברים בגילי, בלי השכלה מרוויחים.. ובכלל הכתבה נראת יותר כמו פרסומת לאתרים שמפנים אותך לעבודה בחו"ל...

artinfo

New member
פר שעה ?

כמה אתם מרוויחים בעבודה של ברמנים ? מאיזה שעה עד איזה שעה עובדים בכל יום ? בן כמה אתה כשאתה אומר , "חברים בגילי" אשמח לקבל מה יותר שווה משכורת של 5 או 15 . לגבי העבודה בחו"ל זה בא לו בחתף כי הוא עבד גם בזה וגם בזה והוא מצא לנכון לכתוב שורות אלו .

moon light9

New member
לאו דווקא פר שעה הוא העיניין.

אני עובדת בבר שכונתי ולא איזה מגה בר מפוצץ ואני מרוויחה ממוצע של 350 ש"ח למשמרת, של בערך 6 שעות. אני עובדת בממוצע ארבע משמרות בשבוע מה שהופך בקלות למעל 5500 ש"ח בחודש תמורת מה שהרבה יגדירו מעט מאד זמן :) אם הייתי עובדת 6-7 משמרות בשבוע זה היה יוצא קרוב ל9000 בחודש, אז נראה לי לא רע... ויש מקומות שבהם מרוויחים הרבה יותר ממני. אז וואלה לילדה בת 21 נראה לי בכלל לא רע.

artinfo

New member
נשמע נחמד מאוד 58 שקל לשעה .

נשמע נחמד מאוד 58 שקל לשעה . אז את אומרת שאת ממליצה ללמוד קורס ברמנים ?

moon light9

New member
אני לא אומרת שאני ממליצה לעשות קורס ברמנים

כי 58 ש"ח לשעה לא מרוויחים בגלל שעשית קורס אלא בגלל נסיון... אבל אני בהחלט חושבת שקורס ברמנים הוא בללא ספק הדרך הנכונה ביותר להתחיל אם אתה רוצה לעבוד בתור ברמן :)

artinfo

New member
איך את מסבירה .

איך את מסבירה את הנהירה של אנשים ללמוד קורס ברמנים כי כל אחד שאני מדבר איתו הוא למד קורס ברמנים ? האם כולם מוצאים עבודה בסיום התהליך ? האם בתי הספר דואגים לך לעבודה כמו שהם מבטיחים ? אשמח לדעת .

S1ndrome1

New member
פשוט

אנשים שומעים סיפורים על כסף טוב ובקלות ורצים לעשות קורס ברמנים. אבל כמו רוב הדברים בחיים אצל רוב האנשים בעולם כדי להגיע למקום טוב צריך להתאמץ, כשאנשים מבינים שצריך לעבוד קשה בשביל להצליח אז חלקם מוותרים. אותו סיפור עם העבודות בחו"ל, כמובן שאפשר לעשות כסף טוב, אבל צריך לקרוע את התחת בשביל זה, יש מי שיחליט שזה מתאים לו ויש מי שיחליט שלא.

moon light9

New member
מה שנאמר נכון, מה גם שבהרבה אנשים

לא באמת רוצים להיות ברמנים, מי שרוצה עושה :) אבל זה באמת דורש יותר מרק לעשות קורס ברמנים. בית הספר שבו למדתי (זמן אמיתי) מפעיל מערכת השמה מדהימה! כל מי שאני מכירה שרצה להיות ברמן מצא עבודה לא תמיד מתחיל ממקום מעולה אבל מטפסים למעלה.

moon light9

New member
מעניין...

קודם כל, לא הייתי קוראת לדבר הזה כתבה או מאמר, יותר גיבוב שטויות מפי אדם שאין לו שום מושג על מה הוא מדבר :) אבל בהחלט משעשע! אז ככה, אני עובדת כברמנית כבר שנה וחצי, את ההשקעה בקורס החזרתי כעבור 3 שבועות... אני בטח לא רואה את עצמי מפסיקה לעבוד בתחום בשנים הקרובות ולמה? כי אני מכניסה סכומים יפים מאד מהעבודה הזאת, כי יש לי פי שתיים זמן פנוי מרוב האנשים וכי אני נהנת מכל רגע :) נכון לא מתאים לכל אחד מצד שני גם לעמוד בעגלת קניון לא מתאים לכל אחד :)

nunimon

New member
קורס ברמנים

קודם כל זו לא בדיוק כתבה, יותר פסקה קצרה על דעתו של אדם אחד, ועם דעות קשה להתווכח. בסוף כל אחד עושה את אשר על ליבו. אני מסכים איתך שקורס ברמנים הוא לא בדיוק הדבר שיגרום לך להיות ברמן. אבל גם אף אחד לא מבטיח לך שתואר ראשון ימצא לך פרנסה. לימודים עושים קודם כל בשביל הנשמה, וכי זה מעניין, אחרת, אל תלמד. אם אתה בא בשביל כסף קל, יש הרבה כאלו, וזה אחלה. אם אתה רוצה להיות ברמן בשביל הרבה מעבר ללמזוג משקה - זה משהו אחר, ולדעתי הקורס חיוני, ותורם הרבה מאד.

tal1g

New member
אם תבדקו באחד השירשורים

כתבתי איך נראים כל המסכנים שעוברים שטיפת מוח אצל מנייאקים כמו אלא. שמנסים לטעון שלא שווה לעשות קורס ברמנים כי אפשר לעשות כסף בחו"ל. החברה מבינים מאחד כמו זה עם "המאמר". שממש משתמש בשיטה של נביאי השקר שמבטיחים גאולה. שהם הולכים להתעשר ממש ולאחר חזרתי מארה"ב. איזה כסף מה שהייתי מרוויח שם בבר ובארץ בבר די זהה. אבל עדיין עשיתי הרבה יותר כסף מהיילדים שעבדו בקניון 23 שעות בטנקס גוויניג שזה הבלאק פריידי המטורף והלכו עם 50 דולר הבייתה ואני מדבר על עובדות.שמוכרים להם כל יום ששבוע הבא יתחיל הגל. אם בדקתם לאחרונה מה מצב הדולר זה גם משקף את מצב העבודה שם. אם יש לך מה להציע יא נוכל אז תציע. מה הקשר לקורס ברמנים שכמעט כל אנשי הפורום עברו ויכולים לספר לך שאתה במלבל ת'מוח. ובנימה אישית לדעתי אנשים זבלים כמוך שמנצלים את הישראים הם בושה למדינה. וגורמים לנו להיראות רע.

artinfo

New member
יאדביל מי רוצה אותך בכלל בחו"ל .

יאדביל , מי רוצה שתעבוד בחו"ל ? ומי פרסם כאן לגבי חו"ל? אין כאן שום שטיפת מוח אלא המציאות העגומה . ומי אמר שלא כדאי לעשות קורס ברמנים , אבל אם אתה שם את זה אחד מול אחד אז המחכים יחכים וזאת דיעה . ואם יש לך שכל אז תלמד קורס ברמנים ותעבוד בחו"ל ואז תפסת כל היתרונות . בסדר זבל .

moon light9

New member
אני לא רואה שום סיבה להתדרדר לדיבור

כזה. במידה וכולנו אנשים בוגרים... או שאולי לא.

D221

New member
המגננה הטובה ביותר... התקפה

וזה מה שאתה עושה כאן, בצורה שמביישת רק אותך. בדרך כלל אני מסתפקת בתגובות של אחרים ולא ממש נכנסת לכל הלינקים ששמים כאן אבל הפעם מאוד סיקרן אותי לראות במה מדובר. אז אכן, גיבוב שטויות של ילד בן 14 שאמרו לו מה לכתוב או אדם בוגר מאוד אומלל. בכל מקרה זה שטויות ! לא צריך להיות ברמן מוצלח כדי להבין שמה שנכתב אדיוטי לא צריך להיות עם ניסיון בעבודות בחו"ל כדי להבין שזה בולשיט לא צריך להיות גאון כדי להבין שזה ניסיון "עיבור" של איזה ישראלי עלוב שמרוויח משליחת ישראלים צעירים אחרי צבא לכל מני עבודות מסריחות בארצות הברית ואירופה. אבל בכל זאת, אני במקרה גם ברמנית, גם גרתי בארצות הברית ואני גם מכירה היטב את העבודות ש"מרוויחים בהם אלפי דולרים בשבוע", ואני גם יודעת כמה ברמנים עושים שם בערב... (סכומים שערורייתיים ממש). מדובר בעבודות של מכירת תמונות מדלת לדלת, עגלות של מוצרי ים המלח\פנלים לפלאפון\מוצרי קוסמטיקה\חזיות\ וכו' בקניונים, סבלות, ביוב, בנייה, הובלות ועוד כמה דברים שבארץ הישראלים מעדיפים להשאיר את זה לבדואים\תיאלנדים\רומנים\רוסים\סינים ומשום מה בארצות הברית זה נראה אטרקטיבי. הם קורעים את התחת כל יום 12 שעות על הרגליים, יש כאלה שמקבלים לפי מכירות ויכולים לחזור הביתה אחרי יום ארוך עם סכום מגוחך. אין להם יותר מדי חיים, זמן לנשום, וגם כשיש יום חופש הפעילות המועדפת היא שינה ומנוחה, סידורים... נכון, יש כאלה שמרוויחים יפה, אלו שהם תותחי מכירות, שלא מעניין אותם לחיות אלא רק לעבוד ולחסוך, שלא מזיז להם לדחוף ולשקר ולרמות אנשים תמימים (אחח כמה שהאמריקאים תמימים). מעל מחצית מאלו שעושים את זה לתקופה של 4-6 חודשים רוצים להתפרק אחרי העבודה הקשה ומבזבזים חלק נכבד מהכסף עוד לפני שחזרו לארץ. גם אלו שחסכו, לא ממש יכולים לחיות על זה בלי לעבוד לאורך זמן בארץ, בטח לא עם שער הדולר כיום. עזבו גם את הפרט השולי של הפחד להתפס על ידי הרשויות, לא כל העובדים מסודרים בנושא הזה ולא כולם טסים דרך חברה שמסדרת להם ניירות, לפעמים גם כשטסים דרך חברה זה עדיין לא מסדר ניירות עבודה אלא רק עבודה ומקום מגורים (בדרך כלל אין ) מי שבאמת אוהב לברמן, בנוסף לסכומים המאוד יפים שעושים בבר עובד, גם נהנה מהעבודה שלו, יש לו זמן פנוי וחיים מחוץ לעבודה ולא צריך ללכלך את מצפונו
בארץ או בחו"ל, עדיף לברמן מאשר לעבוד במכירת שטויות שאף אחד לא באמת צריך ודי לפרסומות !!!

artinfo

New member
מעריך את תגובתך ,

טוב ללמוד מתגובתך , האם אני יכול להכניס את התגובה באתר תחת אותה דעה כדי שיהיה צד נוסף ?

tal1g

New member
סתם פירסמת כתבה בלי קשר לעבודתך ש

שקשורה למוצרי ים המלח ןלשליחת ישראלים לארה"ב. וואללה הייתי שם וזה כאב לראות את החברה מתנהלים ממש כמו סחר בנשים לא לדבר עם אף אחד קניון בית ואין כסף. אז תקרא לי איך שאתה המציאות שלכם מדומה ואתה עוד מפנה אותנו עלק לכתבה של ילד בן 18. אז יאללה שחרר.ותשתחרר. חג שמח. טל גנץ

artinfo

New member
אתה לא מבין .

אני פרסמתי דעה . אם יש לך דעה נגדית אשמח להכניס אותה כנגד דעתו . שלח לי מה התשובה שלך אליו ואני אכניס אותה באתר . בסדר .

tal1g

New member
יש לי דעה

חפש מי ינענע אותך אנשים תמימים אוכלים את החרא של מוצרי ים המלח האלה. אז גם הם לא מבינים שאתה מפרסם "דעה".

למעלה