האם שווה לרכוש דירה בהרצליה בתקופה זו?

לאה דגן

New member
האם שווה לרכוש דירה בהרצליה בתקופה זו?

אני מחפשת דירה לקנייה בהרצליה אך לא בטוחה האם זה באמת ישתלם כמו שהרבה טוענים.. יש כאן מישהו עם מספיק נסיון בשביל לתת תשובה רצינית?
אחד המתווכים איתם דיברתי שקשור ל דירות למכירה בהרצליה טען שאף אחד לא יכול לדעת, מה אתם אומרים?

alien life form

New member
אכן אף אחד לא יכול לנבא את העתיד

אבל ניסיון העבר מצביע על מגמה כללית של עליות בטווח הארוך עם תנודות מחירים מפעם לפעם. יש מצב שנחווה ירידה אבל אם מסתכלים על פני תקופה ארוכה. המחירים מציגים מגמה של עליה. לכן ברמה הסטטיסטית, לעכב קניה לתקופה ארוכה זה נראה על פניו שלא רעיון כל כך טוב.

מה זה "משתלם"?

השאלה היא למה את מתכוונת במונח "ישתלם". מחיר? תשואה? אם את לא מתכוונת לגור שם ומדובר בקניית דירה להשקעה אז ביטחון בהשכרה? מיקום?
אלו פרמטרים חשובים שיש לקחת אותם כמכלול. אני יכול להציע לך על פרויקט ברחובות אשר עונה על כל המפרמטרים האלה:

פרויקט פרי נדלן ברחובות. דירות 2 חדרים לסטודנטים.
מדובר על מרכז הארץ, במיקום מעולה (צמוד לפקולטה לחקלאות, מכון ויצמן ורכבת), חברה אמינה, תשואה נאה ביחס לאזור הביקוש, ביקוש קשיח.

לינק לפרויקט:
http://lp.perinadlan.co.il/peri-place/iPhone/?ToolID=Pe924407&gclid=CKOCvvKyydICFVEz0wodcOMA6A

ליואב כהן מלמד - התייחסות בעניין פרוייקט "פרי פלייס" ברחובות

אני מבין שאתה גר במודיעין ...ונראה שהשקעת בפרוייקט "פרי פלייס" ו...אתה מנסה לשכנע את עצמיך שעשית עסק טוב, אולי ? ואולי לא !

אני מבקש שתשכנע אותי בדבר אותם פרמטרים של יושרה שלדעתך יש לחברת "פרי נדל"ן"...אשמח להשתכנע. [אם תצליח כמובן]

איך קבעת שמדובר על חברה אמינה ? האם זכית לראות בניין אחד שנבנה ורוכשים מרוצים נכנסו לדירות ?

"תשואה נאה"...איך אתה יודע ? האם קנית במחיר X והיום אתה יכול למכור לצד ג' במחיר X פלוס... ואולי יסתבר לך שרכשת דירה "ממש בשמיים" כלומר תוכל לגור באויר...ממש כך [הסבר- קומה שיתכן שכלל לא תאושר לבניה].

האם ראית "היתר בניה" מהועדה המקומית לתכנון בעיר רחובות במו עיניך מעבר להבטחות בע"פ של אנשי מכירות מפולפלים. [למיטב ידיעתי בדר"כ לא ניתן לגור בהדמיות]

האם אתה בטוח שיתירו בניית 3 מגדלי מגורים לסטודנטים בחריגה מהתב"ע רח/2005 /ט שבה קיימת מסגרת חלוטה של "איחוד וחלוקה" ואחוזי הבניה נקבעו על פי טבלאות איזון ...שחריגה מהם מחייבת שיפוי בעלי זכויות אחרים בתכנית.

איזה אינטרס יש לך לפרסם את "פרי נדל"ן" בתור עובד באוניברסיטה העברית.

otherwise

New member
גברת לאה דגן

זו אותה "אחת" שכתבה בהודעה אחרת שלא קיימת יותר (אך מופיעה בגוגל) "אני מחפש דירות למכירה בבת ים".
כל פוסט שני פה הוא פרסום סמוי, ולא אינטילגנטי במיוחד

למעלה