האם שיחקתי נכון? וזה שלקח אותי מזליסט?

GIOVANINI

New member
האם שיחקתי נכון? וזה שלקח אותי מזליסט?

המבנה טורניר. 1.אני על BB עם 9500 בערך הביג בליינד הוא 200 ואני עם K Q שניהם לב. כולם עד הדילר בחוץ הדילר רק CALL וכך גם הSMALL BLIND מזהה חולשה אני רואה שיש כבר בקופה 600 אז אני שם עוד 1000 על המאתיים כבר שיש לי כביג בליינד (כלומר רייז 1000) הדילר משווה הסמול מקפל. הדילר שמולי עם 4500 בערך לפני שהוא משווה לי כלומר נשאר לו כ3300 בערך פלופ - A עלה 3 יהלום 5 עלה. אני שם 3000 שם אותו בעצם כמעט אול אין, הוא משווה טרן - Q עלה שם אותו אין לי 300 הוא משווה מראה לי 10 J עלה, שיחקתי נכון? 2. מקרה שני שוב אני על הBB (אותו טורניר) נשאר לי 4500 בערך הBB הפעם הוא 1000(כלומר אחרי הBB יש לי 3500) UTG+2 משווה הבחור כל כפתור הדולר משווה(זה שלקח לי אז עם הפלאש), גם הסמול ואני עם 10 9 (10 עלה ו9 תלתן)עושה צק פלופ - 10 תלתן 5 לב 3 לב כולם מצקצקים אני סמול סטאק בטורניר חייב את הכסף אול אין של 4500 UTG+2 פולד זה שעל כפתור הדילר משווה(יש לו בערך 10000) וסמול פולד , הדילר מראה זוג מלכות ולוקח את היד. האם שיחקתי שוב נכון? והאם הדילר הוא חמור שמשחק סלו פליי זוג מלכות וגם במקרה הראשון נגדי פשוט יצא פוקסיונר??

FrecCo

Active member
ככה

במקרה הראשון אתה לא יכול לשאול אם שיחקת נכון, בלוף הוא נכון אם הוא עובד ולא נכון אם הוא לא עובד. הרייז שלך פריפלופ היה מתבקש. קשה לשים אותו על אס אם הוא רק ענה לך ולא דף או העלה בעצמו מהדילר, ואתה מייצג אס כבר מהרייז הראשון אז אין הרבה מה לעשות לפעמים הקלפים משחקים. בשני אתה כבר שורט סטאק ולא יכול לדעת מי הגאון שיחליט לשחק סלו פליי אז הדחיפה מתבקשת. פעם אחת הצליח לו, 9 פעמים הבאות הוא יקבל בראש.

GIOVANINI

New member
אחלה תודה רציתי לדעת

ואין מה לעשות פוקר יש את האלמנט המזל, אבל אני שמח לדעת שגם במקרה ה1 שעשיתי בלוף שיחקתי נכון. וגם במקרה השני שלמזלו ההוא עם המלכות לא קיבל איזה פצצה ממישהו שמחזיק K 5 או A 4 למשל ובפלופ היה יוצא K או A

"בלוף הוא נכון אם הוא עובד"

זה משהו שלא שומעים כל יום בלוף הוא טוב אם הוא היה אמור לגרום לשחקן שמחזיק את היד היותר טובה לזרוק אותה זה ממש לא משנה אם הוא עבד או לא זאת אומרת אם אני מייצג יד טובה ומישהו משלם כל הדרך ותופס אותי

FrecCo

Active member
דניאל נגרנו אמר פעם

שאם אתה רוצה להיות רווחי באמת בפוקר, אל תבלף. אם הימרתי כל הדרך עם 8-4 כשהשחקן משלם לי כל הדרך ובסוף דוחף עלי אול אין בריבר זה לא אומר שהבלוף שלי בהכרח היה טוב ונתפסתי, זה אומר שאני טאמבל שלא ידעתי לבחור את הספוט שלי בתבונה ולזהות שאני מול יד חזקה או להאט כשצריך או לפרש באופן מדויק יותר את המידע שאני מקבל על ההימורים שלי. יש בלופים טובים שלא עובדים כי קיבלת קולים מצוינים, אבל במקרים כמו אלה שלמעלה כשהיה כולה רייז פרי-פלופ ואז פוסט-פלופ אול אין, אז אי אפשר לשאול אם הבלוף היה טוב, לא הייתה הרבה ברירה ולא היו מספיק סימנים כדי להחליט אם נכון או לא לבלף שם. אז כשלא ממש אפשר לשים את השחקן השני על יד, אם הבלוף לא עבד, כנראה שהוא לא היה טוב, ואם הוא כן היה עובד אז הוא כן היה טוב. לכן התשובה שלי כזאת

GIOVANINI

New member
אחי אבל גם לבחור היה אוויר אחרי הפלופ

נכון היה לו סיכוי לפלאש אבל לשים את כל הטורניר שלך על כך שיצא בטרן ובריבר עלה , זה ממש השוואה מפגרת.

מה זה לשחק נכון?

במקרה הראשון: לך לא היה כלום הלכת על סוג של בלוף (אם הבנתי נכון לא פגעת) היה לך אומנם יתרון של היי קרד, ברגע שהבחור משם בד"כ זה אם הוא פוגע בפלופ אבל כאן הוא שילם לך עם אפשרות לצבע. כאן הוא יכול או לפגוע בצבע שזה באזור 35 % או לפגוע באחד הקלפים שלו אבל זה אותו כנ"ל לגביך זאת אומרת יש לו יציאות וזאת יד שהמון שחקנים משלמים איתה סכומים גם שאתה לא מדמיין בדוק. סיטואציה שניה : עניין של החלטה יש לך אפשר פר עם קיקר חלש יכולתה באותה מידה להפסיד לעשר עם נסיך, היה לבן אדם פאקט אתה פגעת באותו זמן אנחנו קוראים לזה "BAD MATCHUP" וזה בעצם כל המשחק בפוקר לדעת לקחת החלטות כשיש מאץ אפ. כאמור זה משחק שיש בו הרבה אופציות להגדרה של יד טובה, וזה מה שהופך את המשחק לכזה מעניין. לפי מה שאתה אומר היה לך בד ביט, וזה עניין של יום יש גם שחקנים מטומטמים שלוקחים ב"תחת" אין מה לעשות אלה החיים. אני אתן לך דוגמא: שחקן מאוד אגרסיבי בחו"ל עושה רייז 2000 , אני משווה על הפלופ יש לי קנטה נעץ הוא עושה רייז 3000, אני נכנס באול אין, אבל זה קאש גיים לא טורניר ויש פה "ראן איט טוויס" אבל את הרייז עשיתי כי הסתפקתי בקופה לא רציתי שישלם לי הוא חשב שאני עם פאקט אס ושילם. כשהוא ראה את הקלף שלי הוא אמר משהו באנגלית שזה כמו "אין לי ב" כאילו אין לו יציאה אבל לא הראה לי את הקלפים אם הוא היה מראה לי את הקלפים הייתי הולך איתו לדיל אני לא אוהב לראות פלופ מול הפוקסיונר (אני מכיר אותו הרבה זמן) הוא קנה בריבר את הפול האוס זה קצה חוט השבוע בארץ היה לי פאקט 3 על הפלופ נפתח לי קינג שלוש קינג, הבחור השני מרביץ ואני רק משווה כי יש לי יד נעץ מקפיץ משווה וכו' בריבר נפתח עם קינג הפול האוס שלי שווה לתחת לא כואב? יצאתי נורא בזול מהמכה............ רק טיפ אחד לכולם שלא תגמרו כמו אליהו בטקסי דרייבר אסור לשחק מעל 1% מהכסף שיש לך..... חוק ברזל

GIOVANINI

New member
במקרה הראשון הוא מהמר ופוגע נכון

למרות שאם זה 35% שיפגע אז כן זה החלטה גרועה לשים את הטורניר שלך בסיכון על 35%. במקרה השני מצטער אחי אבל אתה טועה לשחק סלו פליי QQ נגד 3 שחקנים זה מהלך גרוע מאוד! הוא יכול פתאום לקבל את הK או הA שלא רצה שיצא בפלופ מישהו עם K 5 וכו יקח אותו וכמו כן למישהו יצא זוגיים פתאום 4 7 סתם לדוגמא. בכל מקרה יצא לו מזל במקרה ה2 בתקווה האמת שימשיך לשחק ככה בטוח הוא יחטוף על זה, ועובדה שלפיינל טייבל הוא גם לא הגיע.

אני מכיר אנשים שמשלמים לאופן הנד סטרייט

אול אין ושוב יותר מפעם אחת ראיתי את זה...... יש למשל שלבים בפיינל טייבל שאתה בעמדת נחיתות ומבלף כאילו יש לך אס עם חמש ושש , ראיתי מישהו לוקח 4.5 מיליון דולר עם שתיים ושלוש אוף סוט כשהוא עושה אול אין לפני הפלופ ומקבל קול מאס ושלוש בפלופ היה לו זוג , בטרן זוגיים בסוף לקח הכסף........ יש פה הגיון? יש פה פוקר? מה שהופך את המשחק הזה למעניין זה המאץ אפים הטוויסטים בלי הטוויסטים האלה המשחק הזה חסר ערך..... כך את זה גם בחשבון. וכן טורניר נהוג לשחק בצורה יותר שמרנית וסגורה אבל אתה יכול גם לראות בלופים..... ואנשים שהופכים להיות פוט קומיטנג עם אס קינג..... ועפים

למעלה