האם שינוי סטטוס בארהב הוא אפשרי

שוקי מ

New member
האם שינוי סטטוס בארהב הוא אפשרי

אני עובר עם משפחתי לארהב (לוס אנג'לס) בפברואר השנה יש לנו ויזת תייר רגילה בכוונתנו למצוא שם מעסיק שיקבל אותנו ויוציא לנו ויזת עבודה האם על מנת לקבל ויזה זו עליי לצאת מארהב ולהכנס שוב או שינוי הסטטוס יכול להתבצע בעודי שם . אני בעל תואר ראשון במנע"ס ולאישתי שני תארים אדריכלית ותואר שני במנע"ס האם דבר זה יסייע בידנו בצורה כלשהי. אם ולאחר קבלת ויזת עבודה מהי הדרך (אם יש כזו)לגרין קארד האם קל יותר לאחר קבלת ויזת עבודה בתודה שוקי.

דפנה KC

New member
אפשר

אבל בהחלט לא פשוט. אני עשיתי את זה לפני כמעט שנתיים. לקח לי בערך חודשיים למצוא ספונסר אבל היה לי מקצוע מאד מבוקש וייחודי, וגם תואר ראשון + שני שעשיתי כאן (הצדקה למעסיק לקחת דוקא אותי). עוד דבר שכדאי לדעת זה שהיה לי מספיק כסף לחיות בינתיים וגם אני הייתי לבד ולא תלוייה בעבודה של בעל, ילדים וכ"ו, ככה שבאופן עקרוני כל ארה"ב היתה פתוחה בפניי. לא קל למצוא ספונסר! נראה לי שאולי כדאי לכם להתמקד באשה כי מבחינת ויזת עבודה נראה לי שלה יש יותר סיכוי (בלי להעליב...
) גרין קארד אפשר לקבל אחרי מספר שנים מקבלת ויזת העבודה (תלוי בויזה) דרך המעסיק. הצעה ידידותית... לפי תוכן השאלה שלך נראה לי שכדאי שתעשה קצת שעורי בית בקשר לויזות השונות. בהצלחה דפנה KC

Alef01

New member
אבל קיבלת את ויזת העבודה?

בארה"ב ללא צורך ביציאה מגבולותיה.

דפנה KC

New member
קיבלתי בארה"ב

החלפתי עבודה כאן ואני שבוייה עד לקבלת הויזה החדשה. ברגע שאקבל אותה אצטרך לאוץ לי לישראל לשגרירות... בכל מקרה כשמחליפים סטטוס כאן, צריך לגשת לשגרירות בפעם הראשונה שיוצאים (ועדיף ישראל ולא קנדה או מקסיקו)

למעלה