האם שינו את הדיפולט

suki da yo

New member
האם שינו את הדיפולט

ועכשיו אוטומטית מסומן שאני רוצה לקבל מסר על תגובה להודעה שלי, אלא אם אסיר את הסימון? כי אם כן, אני ממש ממש שמחה, אבל אשמח כפליים אם תסדרו את זה ככה שלא אקבל מסר על תגובה להודעה שלי בבלוג שלי, כי אני מקבלת את הכל כפול עכשיו (פעם כי הגיבו לי, ופעם כי זה תגובה בבלוג שלי)
 

Bezalel P

New member
את מדברת על תגובות לתגובות בבלוג?

לא ידוע לי על שינוי שנעשה בזה, אבל אני אברר.
 

suki da yo

New member
לא יודעת,

עד אתמול כל פעם שרציתי לקבל הודעה על תדובה לתדובה, הייתי צריכה לסמן וי בקופסא, ומאתמול זה מסומן אוטומטית.. ככה או ככה, אני חושבת שבכל מקרה זה הגיוני שאם אני מקבלת מסרים על תגובות בבלוג, אפשר לסדר ככה שזה לא יהיה כפול. (וגם, אם כבר אנחנו בהצעות יעול, בבלוגיה הממש ישנה, כשהיית מנהל הבלוגיה בפעם הקודמת, העלנו שאין טעם שיופיע לי הכיתוב בעמוד הבלוגיה "לפתיחת בלוג" כשיש לי בלוג, ואפשר שאם יש לי בלוג יופיע לי הכיתוב "לעריכת הבלוג" או משהו כזה. בזמנו סידרו את זה...)
 

seymore butts

New member
לדעתי זה היה ככה מאז ומתמיד

על כל תגובה להודעה שאני כותב בבלוג שלי אני מקבל שתי הודעות. זה לא כזה אסון, יש באגים יותר מעצבנים שעדיף שיטפלו בהם קודם.
 
למעלה