האם שיפרה מריחה את הסוף?

ordiki

New member
אתמול היא רצתה לפרוש

אבל היא כנראה החליטה שהקהל ישפוט אם היא תלך או לא והיא תקבל את זה.

Q u a Q u a

New member
הפסקתי לנסות ולהבין את שפרה, מודה.

הבחורה כמו עלה ברוח. היא הטביעה בהתחלה כל כך חזק את הרושם שהיא בחורה חזקה, עצמאית, דעתנית. כל יום שעובר רק מוריד עוד שכבה ממנה ומגלה את האמת עליה... שהיא שברירית, תלותית, חסרת דעות מנומקות ומגובשות, וזקוקה לגבר תומך שיחזיק אותה, אחרת תפרוש. מעניין אם בחייה האמיתיים היא גם מרימה ידיים כאשר מתגלמים קשיים חברתיים או בעיות רציניות יותר מאיבוד מסרגות.

ordiki

New member
לא יודע איך היא

אבל מניסיון (וכאן מגיע וידוי) כשמאוהבים במישהו לא ממש מתנהגים בהגיון ועושים הרבה שטויות (הרבה!) שאח"כ מעדיפים להדחיק ולשכוח. להתאהב בתוך משחק זה בכלל חוסר מזל כי זה פשוט לאבד את הראש במקום להתרכז במטרה. לא חושב שאפשר לשלוט בזה אלא רק לאחר שזה נגמר (בסוף טוב או רע).

אור2221

New member
אני מניחה שלגדל

שתי אחיות מתבגרות שנשארו בלי אמא (שעזבה לחו"ל) ואבא (התחתן עם אישה אחרת ועשה איתה ילדים אחרים) ולתמוך רגשית בהרבה אחים אחרים, כולל לפרנס אותם - לא נחשב לקושי שהיא כנראה שרדה אותו בהצלחה. אהבה, כשלא מקבלים את הפידבק המתאים בחזרה, יכולה להיות דבר די מחליש, אני בטוחה שהיא תצא מזה.

Q u a Q u a

New member
דווקא בשל ניסיון חייה העשיר

כפי שהציגה אותו בפנינו, מגיעה אכזבתי ממנה. להיהפך לשבר כלי בזמן כה קצר יחסית לשנים הלא קלות שעברה זה מוזר. כי עם יד על הלב... איזה סיפור אהבה סוחף כבר היה לה עם צבר?

ordiki

New member
זהו שלא היה

אם היה קורה משהו ובאמת זה היה סוחף יכול להיות שהיא היתה חוזרת לעצמה. אבל בינתיים זה חד צדדי וזה הכי מתסכל.

אור2221

New member
לא יודעת אם אתה גבר או אישה

אבל אני בערך בגיל של שפרה, וקרה לי שנפלתי חזק בתקופה קצרה. בסיטואציה של המשחק, זה הכל עוד יותר מורגש ומוקצן - אין לאן לברוח.

Q u a Q u a

New member
אני אישה בגילה של שפרה.

ועדיין, חשבתי שהיא דמות חזקה ועצמאית יותר. כולנו נפלנו חזק בחיינו, אך ציפיתי ממנה ליותר בגלל שנטעה אצלנו תדמית מסויימת.

למעלה