האם??? - שיר

alonpaz

New member
האם??? - שיר

נכון אני צעיר ויש לי שאלות אולי כמה בוגרים כאן יוכלו לי לענות? האם הנישואין זה משהו שמומלץ או שלתשובה אין פיתרון נחרץ? האם זה משהו טוב? האם זה משהו רע? האם ניפוץ הכוס זה ניפוץ של התקווה? האם זה כל כך רע לחיות בתוך שיגרה? ולעבור שוב יום כמו שאתמול קרה האם חיי המין יוכלו להיות טובים אפילו שעשינו זאת ביחד כבר שנים? האם האהבה קיימת לה עדיין? אפילו שנישאנו במרץ72 האם צלצול של טלפון מקפיץ עוד את הלב? כי זה סימן אצלי שאני אותה אוהב האם זה יתכן שנים ללא בגידה? האם זה יתכן איתך רק במיטה? נכון אני צעיר לכן תשובות לי אין אז שיהיו תשובות זה זמן להתחתן

alonpaz

New member
הגיגי לב

רק במקום שיש בו לב אפשר לגלות מטמונים ואוצרות ג´יימס בארי סופר ושחקן תאטרון סקוטי אם לא קרה לך ולו פעם אחת, שלבך נשבר לרסיסים מלאי פיוט, דע שהטבע רימה אותך... פיליס באטל, עיתונאית אמריקאית. לבו של אדם נברא כדי ליישב את הסתירות של החיים. דיוויד יום פילוסוף והיסטוריון סקוטי הרבה מכונות מורכבות ומתוחכמות המציא האדם, אבל האם אחת מהן יכולה באמת ובתמים להתחרות בעבודת הלב. פאבלו קסלס, כנר ומנצח ספרדי הלב חופשי הוא ואינו כבול לדבר. דומה הוא לגל בים, לציפור כנף ג´וליה פארדו, סופרת אנגליה. לב שותת דם הוא לב חי.אוסקר ווילד, משורר ומחזאי אירי הענקת לי את המפתח אל לבך, אהובתי, לכן לא אבין מדוע עלי להקיש לפתחו. ג´וג´ גורדון, לורד ביירון, משורר אנגלי איזו קרבה רק חיות אנושיות נצמדות בקרבה שכזאת: לב אל לב, שפתיים אל שפתיים. זה כל כך מעציב אותנו, עד שברור שלא מדובר במין בלבד. סוזאן טרוט, סופרת אמריקאית

למעלה