האם שלחתם ברכות ליום העצמאות?

לינה1

New member
האם שלחתם ברכות ליום העצמאות?

האם שלחתם ברכות ליום העצמאות? כנסו לאתר YELADUDIM .CO. IL ותמצאו בו מבחר כרטיסי ברכה/ http://www.yeladudim.co.il/ קבלו ברכה והעבירו הלאה http://www.yeladudim.co.il/azmautCard.asp ברכות לחג העצמאות יום עצמאות שמח לכל עם ישראל

פגית

New member
נצלש........

התחלתי במים האחרונים לעשות רייקי עם מערך קריסטלים מסיום :, קראנלין , רוז , מאלכית קריסקולה. אך אני נרדמת ממש מהר אחרי 10 ד' אולי יותר. אתמול הוספתי את הטורמלין במקום הרוז והיה רע כזה כי באיזה שהוא שלב הרייקי נהיה לא נעים ואז הורדתי את הטורמלין והלכתי לישון.. סתם רציתי לשתף, כי רייקי וקריסטלים זה ממש מגניב זה מעמיק את התחושה של הרייקי ומחזק אותה ועוד כל מני דברים ...

Anabel74

New member
נכון

גם אני התנסיתי מעט בשילוב. מעניין שגם לי לא היה כל כך טוב עם הטורמלין...

פגית

New member
אופסי.. כתבתי מאיזו שהיא סיבה לא

ברורה טורמלין והתכוונתי אונטורין...

../images/Emo39.gif אני לא ניסיתי עם טורמלין...

מה שכן עשיתי אתמול רייקי באמבטיה כדי להירדם וזה הצליח
ואת עושה את הרייקי בשכיבה? את יכולה גם לשמוע מוזיקה ברקע, כזאת שלא תפריע אבל תשאיר אותך ערה...

פגית

New member
כן אני עושה בשכיבה, גם כי אני רגילה

וגם כי אני מניחה קריסטלים טאי אפשר על הבטן בישיבה. ואני ינסה לעשות רייקי בבקרים ונראה מה קורה עם זה..

../images/Emo39.gif אז ככה-

הרוז קוורץ היא אבן האהבה, שעוזרת לאהבה עצמית קודם כל ועוזרת לשדר את זה החוצה. אבן מקסימה
ומעולה לרייקי. כשעושים רייקי עם קריסטלים הכוונה היא שאת עושה רייקי, ואז יש לך את האנרגיה של הרייקי, ובנוסף לאנרגיה הזו את יכולה לשלב אנרגיה של איזה קריסטל בשביל משהו ספציפי (או לא ספציפי...) ואז האנרגיה שמגיעה אלייך חזקה יותר וממוקדת יותר. בשביל לעשות רייקי עם קיסטלים את פשוט צריכה להניח עלייך את האבן, או להניח ליידך אם היא גדולה, ולעשות רייקי
. את יכולה לסדר אבנים לפי הצבעים שמתאימים לצ'אקרות, לבחור אבנים עם תכונות מסויימות, לבחור סתם ככה אבנים מתוך אינטואיציה, ותכלס- לעשות מה שניראה לך וכיף לך.

../images/Emo39.gif הטיהור מטהר ../images/Emo4.gif

אם את מרגישה שבאבן מסויימת יש אנרגיות שליליות, נגיד ואת מרגיישה שמשהו "לא בסדר" באבן, את מטהרת אותה (אפשר לטהר ע"י שטיפה במים, הנחה על מושבת קוורץ, השארת האבנים באור שמש/ירח ועד כל מיני שיטות...). אחרי שמטהרים אבן כדאי לטעון אותה ולחשוב בזמן הטעינה על האנרגיות המסויימות לאבן.

למעלה