האם שם משפיע על אופי?

mעיין

New member
האם שם משפיע על אופי?

היי! רציתי לדעת אם שם משפיע על האופי של הבן אדם במהלך חייו?.. אם למשל היו קוראים לי אפרת (סתם דוגמא) אז היה לי אופי אחר? (וקוראים לי מעיין) זה פשוט מעניין לדעת... ועוד דבר...לפני שבוע בערך היה לי מצב רוח טוב מאוד, הייתי שמחה וכל זה, אבל עכשיו אני מדוכאת, אפילו שלא קרה לי משהו ממש ממש עצוב... נולדתי ב-26.1.88 בשעה 1:50 בלילה...אולי מישהו יכול להגיד לי משהו על זה,..? בתודה מראש :) שבת (שכבר נגמרה...) שלום...

בשביל זה אני כאן ;-)

לענות לך... אז ככה... קודם נבהיר כמה דברים: התורה שמתעסקת עם שמות של בן אדם היא הנומרולוגיה (תורת המספרים) וזה לא מעניינה של האסטרולוגיה (תורת הכוכבים). אם זאת הן שתי תורות משלימות. התיאוריה למעשה גורסת שכל מספר רוטט בהשפעת כוכב מסויים, לדוגמא 9 רוטט בהשפעת מאדים. לכן אופיו - מאדים. אם כבר אנחנו בנושא.. אז העובדה שמוסיפים 99 אג` למחירים, מגבירה את הווירציה המאדימית. כלומר: מגבירה את העשייה הפעולה.. או במקרה הזה.. הקנייה! שם של בן אדם שווה למספר מסויים בגימטריה, ועל כן מושפע מהמספר. אולי חשוב לציין שמפת לידה לא משתנה ועל כן המספר לא ישפיע באותו האופן אם הוא ``בהרמוניה`` לאופי של מפת הלידה, או נוגד לה. אין ספק שאם תשני את השם - ישתנה המספר וכך גם האופי והגורל... אבל את לא צריכה מספרים על מנת לשנות את זה - השינוי טמון בך!! בקשר למצב רוח... כנראה סתם מצב כוכבים עגמומי... לכי תעשי שופינג - זה בטוח יעזור! לך יש את המספר 8 מתאריך הלידה (26 לחודש), שהוא מספר קצת קשה.. אבל אם עומדים בו הוא בהחלט מביא הצלחה כלכלית. מעיין= 9, מה שנותן לך יותר אופטימיות ופעלתנות.. אבל בשביל ניתוח מדוייק צריך גם שם משפחה... זהו בעיקרון, הכל ברור? שבי

שם ואופי

אז לפי היהדות, כן יש השפעה של השם על האופי, יש הלכה שאדם צריך לקרוא לילדיו שמות עם משמעות טובה, ואם הוא קורא שם על שם מישהו אחר, אז אם זה אדם שהיה חולה הרבה בימי חיו, אז זה לא רצוי, אם זה אדם שנפטר צעיר (חוץ מאדם שמת עלקידוש השם) אז לא רצוי לקרוא על שמו, אם זה היה אדם רע, אז גם לא רצוי לקרוא על שמו. השפע של האדם הוא מעין צינור להורדת השפע מהשמים, טוב גם לתת רק שם אחד, ולא לקצר לבנאדם את השם, כי זה מוריד מהשפע שהשם שלו עשוי להוריד לו. כי אם נותנים יותר משם אחד ולא משתמשים בכל השמות זה כמו לקצר את השם. אבל עם כל זאת, עדין לא רק השם גורם, כי מעשיו של אדם הם אלה שבסופו של דבר מכריעים את הכף, הנה למשל היה ישמעאל, בנו של אברהם, שהוא וצאצאיו עד היום עושים לנו צרות, ובכל זאת ישנו רב בגמרא שנקרא רבי ישמעאל.והיה אחד מגדולי הדור. ו...אפרת הוא שם מצוין, הוא שמה של אחת המילדות במצרים שהתורה דיברה מאוד בשבחן.

mעיין

New member
שבי ויעל, המון המון תודה!

היה לי מאוד מעניין לקרוא את מה שכתבתם לי, (קראתי את זה רק עכשיו למרות שאת ההודעה שלי השארתי ב-21.4...בגלל שלא הספקתי להיכנס לאינטרנט...) בקיצור המון המון תודה, שבי ויעל!! מעיין

למעלה