האם שמעתי נכון? שונסה אמרה לאיתי שישבה 3 שנים בכלא?? על מה?? היא אמרה שתגיד לו בחוץ
S sarit115 New member 14/10/08 #1 האם שמעתי נכון? שונסה אמרה לאיתי שישבה 3 שנים בכלא?? על מה?? היא אמרה שתגיד לו בחוץ
B bibaso New member 14/10/08 #3 ואם כן - מה זה משנה להם ? סה"כ גם הבית זה סוג של כלא. אבל נראה לי שהיא לא דברה על עצמה בקשר לכלא.
J Jason2 New member 14/10/08 #7 מה הבעיה עם זה? מה שהיא לא עשתה, היא שילמה על זה ואין שום סיבה שהיא לא תשתתף בתוכנית.
ע עיני לילה New member 14/10/08 #10 ../images/Emo45.gif תיוג של אנשים שהיו בכלא והיחס אליהם (נידוי מהקהילה) הוא בין הגורמים שגורם להם לחזור לפשע. אנחנו (בתור קהילה) בסופו של דבר מפסידים.
../images/Emo45.gif תיוג של אנשים שהיו בכלא והיחס אליהם (נידוי מהקהילה) הוא בין הגורמים שגורם להם לחזור לפשע. אנחנו (בתור קהילה) בסופו של דבר מפסידים.
ד דורון New member 14/10/08 #4 שלוש שנים בכלא??? יש אנסים שלא מקבלים שלוש שנים בכלא. מעניין מה היא עשתה...
ד דינה128 New member 14/10/08 #6 אולי היא מתכוונת לחבר שהיה לה היא ספרה ליוסי שהיה לה חבר עבריין אולי היא מתכוונת אליו. לא נראה לי שהיא עצמה היתה בכלא היא לא אחת שהיתה שורדת כלא אמיתי
אולי היא מתכוונת לחבר שהיה לה היא ספרה ליוסי שהיה לה חבר עבריין אולי היא מתכוונת אליו. לא נראה לי שהיא עצמה היתה בכלא היא לא אחת שהיתה שורדת כלא אמיתי