האם שמעתם את שיר הערש הזה?

האם שמעתם את שיר הערש הזה?

"אַ מאָל איז געווען אַ ציעגעלע אין מיטן וואַלד..." שיר מאוד עצוב. אני לא זוכר את ההמשך... אמי היתה משכיבה אותי עם השיר הזה. היום היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לשיר לי אותו שוב או להגיד לי לפחות את המילים. היא טוענת שאני צוחק עליה... איך אפשר לחשוב כך, איך.

בדקתי עם מיכאל ממחלקת מוסיקה

הוא לא זוכר וביקש עוד פרטים. אני לא בעבודה עכשיו אז אני לא יכול לבדוק לבד.

יתכן, שזה זה ?../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

ואולי לא. אבל, זה שיר ערש ידוע, יידישיסט. יעזור לך להרדם, ואולי לא.
"אמאל איז געווען א מעשה" על כל פנים, תהנו גם כך.
ריל פלייאר...וכו. .............. ולבקשת, חברי הפורום. האתר המוצלח ביותר, לגילוי שירים באידיש, עד כה, הוא הגוווגל. אני כותב, בחיפוש, [גם בעברית,] "שירים ביידיש" או באנגלית. שם אני נובר בקישורים. האוסף ברשותי, מחדשים ארוכים של חיפושים. לא תמיד, אני יכול לחזור לאתר ממנו הורדתי, שיר. כי אני מוחק את הקבצים מהדפדפן, להקל על הגלישה. עדיין לא מיציתי את ה"קאזה" צפו להפתעות. לגבי אופן הורדת השיר לתיקיה, מנקלה (ככל שזכור לי את לא מבני מיננו הזכרים) עליך להתייצב על הקישור המוכחל, ללחוץ קליק ימין . "שמירת יעד בשם.."/ "save target as" בעזרת תיבת הניתוב להוריד לתיקיה הנבחרת. לגבי שירים ששמעת. תיכנסי לדיסק c במחשב, יש שם תיקיה בשם: my music את עשויה למצוא שם, את כל השירים, ששמעת בעבר. אפשר להעביר משם את הקבצים לתיקיה אחרת. כרצונך.

השיר יפה אך לא מה שאני מחפש

השיר שאני מחפש אינו נמצא על הרשת כנראה. חיפשתי בכל מיני הזדמנויות ובכל מיני תוכנות ונאדה, אין.

מנקלה

New member
א שיינעם דאנק!

און וועגען נומען מיינע לאז מיך ענטפערן מיט קונילמל´ס ווערטער "אומרים שאני אינני אני, אז מי אני בכלל?"

למעלה