האם שמעתם ש............

Hip Hop star

New member
האם שמעתם ש............

למור יש יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אזזזזזזזזזז............ היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת למור!!!!! נשמתי,המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה-18! איחוליי: -מזל טוב! -שתבורכי בהמשך שנות חייך,ותמשיכי להיות בנאדם מקסים! -שלעולם לא תתני לאף אחד,אבל אף אחד לפגוע בך ולקחת אותך כמובן מאליו!את יותר מדיי טובה בשביל לקבל יחס שכזה -שתזכי להמון כבוד ותחזירי כבוד לאנשים שבאמת איכפת להם ממך ואוהבים ומכבדים אותך מאוד בלי סוף! -שתזכי להמון אושר בחיים! -שתזכי בהמון עושר בעתיד ותקני לי וילה בקיסריה
-שתזכי בהמון כוח להתמודד בקשיים ובנפילות החיים,ושתלמדי מזה. -שתזכי לראייה טובה שתעזור לך לראות וללמוד מטעויות. -שתזכי הלמון המון הצלחה בשנתך האחרונה בתיכון,ושיהיה לך המון בהצלחה לאחר מכן בצבא! -שתזכי באהבה שאת כ"כ רוצה ומחפשת,ושתדעי מי יהיה באמת ראוי לך ולאהבתך
-הכי חשוב,שתזכי ותבורכי בבריאות,ושהדבר הכי קשה שתסבלי ממנו יהיו רק עיטושים או איך שלא כותבים,ולא משהו אחר שעשוי להזיק לך. -שתזכי להמון ביטחון בחיים,ולביטחון שתשמרי על עצמך כשאת מרגישה לבד. -קבלי ממני חיבוק גדול!
-קבלי ד"A ומזל"ט מאחי,וחכי עוד 10 שנים גם הצעת נישואין.
-טוב,הגזמתי עם ההצעת נישואין,אבל תתכוני להזמנה לדייט
-קבלי שיר: "אני תוהה אם הוא יודע שצפיתי בו ואני תוהה אם הוא יודע שאני יכולה לחוש בו ואני תוהה בחלומותיי כאשר אני ישנה,ואני שומרת אותו קרוב אליי אני חושבת הוא הרעם,אני הברק ואני חושבת שאולי נהיה ביחד ואני חושבת שאנחנו יכולים להביא את הגשם בעליזות נחמדה עם כזו הורמוניה כמו רכבת על המסלול כמו חירושים בתוך גלגל להניע בלי כוונה כמו להתגלגל במדרון ואין שום דרך להפסיק את זה זה משהו טבעי כמו קרן אור ואפלה פתיתי שלג,קירות מים אותו הדבר כמונו ואין שום דרך לפסיק את זה בפעם שאת מתאהבת אני זוהרת ומלאה מצחוק מאושר אני גדלה קרוב אלייך יותר מאי פעם אני מתפרצת טיפשית ונשיקות,לנשום וורדים עדינים נגיעת אפים ללא מרחק אני מפליגה אני נושפת לא עוד עונות לבד,אני תחת מים נושמת טובעת בתוך ים האהבה כמו רכבת על המסלול כמו חירושים בתוך גלגל להניע בלי כוונה כמו להתגלגל במדרון ואין שום דרך להפסיק את זה זה משהו טבעי כמו קרן אור ואפלה פתיתי שלג,קירות מים אותו הדבר כמונו ואין שום דרך לפסיק את זה בפעם שאת מתאהבת אני שמעתי ציפור שיר,גרעין בא דרך הארץ זרים אוחזים ידיים,קהל מעודד בעמידה אני כבר איתי את כל הסימנים זה ברור אהבה באווירה שוב פעם ראיתי עננים שחורים נושפים,נרדפים ע"י הקשת ראיתי שני ורדים מדממים בדיוק כמוך וכמוני נתפסתי בקסם איני יכולה להעמיד פנים זה ברור אהבה באווירה שוב פעם אין שום דרך להפסיק אתזה,שום דרך ילד,אני ואתה האהבה שמאוהבת אתה רואה שאתה ואני,אהבה מאוהבת" תתעלמי מהשיר..כמו שאר השירים דפוק ולא קשור...בכל מקרה יום הולדת שמח!אוהבת אותך נורא..ותראי מי פה?
=>

vered131

New member
מווור ../images/Emo99.gif

מזל טוב!!! עד 120 ב"ה
המון אושר
בריאות
אהבה
והצלחה בכל מה שתעשי
אוהבת אותך

bar jones

New member
בווובההההה

תודה רבה ורדייי!! זה ממש מתוק מצידך חמודה שלי!!
אוהבת אותךךךךך
, ומבטיחה לתת לך גם קצת דני לפעמים

McflyRule

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מוררר

המון המון
שתחיי עד 120
HAPPY BIRTHDAY GIRL!!!
לכי לחטוף את דני
ותעשי לו המון המון דנים כוסונים

bar jones

New member
את כל כך צודקתתתת

כןןןןןןןן לחטוף את דנייי!!! והרבה דנים כוסונייםם לייי!!! תודה חמודהההה, לאב יו

למורצ'י

מזל טוב בובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכימזל טוב שבעלום שיהיה לך רק אושר ועושר וכושר שתצליחי בכל מה שאת לא רוצה וכן רוצה ומזל טוב עד 1,000 ושיהיה לך שנה טובה ומתוקה והכי מאושרת בעולם ובהצלחה עם הכל אבל שאני אומרת הכל זה כולל הכל... אז קיצר בובי מזזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אוהבת אותך ליטל

bar jones

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif../images/Emo9.gif

יווווו חמודונת את... את כזאת ילדה מתווקה! פשוט sugar ! ואני לאב יו סו מא'צ!!! =) ליטלי, ןתמיד תישארי מי שאת... כי ככה את פשוט הכי מקסימה שיש!

m i c k e y 15

New member
יוווו מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

עד 180 שנה
הרבה הרבה הצלחה
ואושר ועושר
והכי חשוב בריאות
|שמאל|For You

bar jones

New member
מייקיי../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

מייקייייי בובה תודה ענקיתתתת, והתמונה.. פשוט גרמת לי לחייך כל כך הרבהההה!!! אני ממש מודה לך, לאב יוווווו

Rowdy Girl

New member
מור!!../images/Emo23.gif

נמנמ...
המון המון המון המוןןןןןןןן מזל''ט :) עד 120 ויום! כי אפחד לא רוצה למות ביומולדת שלו
אהמ אנלא ממש טובה בברכות אזזזזזזזזזז... מטוס זעיר ללא טייס לך :) וכל מה שאלה אמרה
לוף יא.

bar jones

New member
k-o-r-a-l-i b-u-b-i ../images/Emo140.gif|חיבוק

לוף יאאא 2 בייבי!
ותמשיכי להביא לנו פאנפיקים כאלה נסגדיםם! you r something !!

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo99.gif

מור...
טוב, אני מאחלת לך שתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת, מתוקה, חמודה,מדהימה, מצחיקה, מותק, שקסית, בובה,
, הכל
שיהיה לך יומולדת מדהים, ותנצלי כל רגע!

bar jones

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

תודה חמודה, מתוקה,שקסית,מטריפה,בובתית ומותקית שלי!
ותזכרי , תאכלי הרבה
קרמבווווו מוקה !!

loner in love

New member
מורי אהובתי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התקשרתי אליך אבל את מסננת אותי
בובה שלי! את בת 18!!!! זקנה שלי תקני לי וודקה
אני מאחלת לך את היומולדת הכי שווה בעולם!! שתקומי כל יום עם חיוך כ-ז-ה ענק על הפנים! כזה חיוך של מורי שגורם לכולם לחייך
שתהיי הכי הכי מאושרת בעולם!! אל תתני לאף אחד לפגוע בך ואל תתני לאף אחד לגרום לך לבכות כי אין אף בנאדם בעולם ששווה את הדמעות שלך! כמו שאלה אמרה שתמצאי אהבה כי אני יודעת כמה שאת רוצה את זה, ויש עדיפות לחתונה עם מיסטר דני ג'ונס וככה בדרך תשדכי לי את דאגי
טוב די אני גרועה בזה ואני סתם חופרת אזזזז שכל המשאלות, חלומות ושאיפות שלך יתגשמו ושכל מה שאי פעם תרצי בחיים ותאחלי לעצמך יתגשם ותמשיכי להיות ילדה כזאת מקסימה מתוקה ומדהימה כמו שרק את יכולה להיות!! תזכרי תמיד תמיד תמיד תמיד שאני א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך ברמות שאת לא מסוגלת לתאר לעצמך אפילו... גם אם לא דיברנו שנים אני יודעת שאני תמיד יכולה לדבר איתך ואת תמיד תהיי שם בשבילי ותדעי שזה ממש הדדי! אני ממש שמחה ומודה למי שצריך להודות שם למעלה על זה שהכרתי אותך... את פשוט נסגדת
ואני אנצל את הבמה הזאת כדי להגיד תודה על הכל, עברנו הרבה ביחד ואם לא היית שם בשבילי מי יודע אם הייתי עוברת את זה I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

bar jones

New member
חני. את לויודעת כמה שהתגעגעתי אלייך

חחחח אל סיננתי כפרעלייך, הייתי בכימיה
יוווו, חני.. אני פשוט מתה עלייךךךךךךךך
וכן, אני גם מרגישה ככה, גם שאנחנו לא מדברות, אני עדיין מרגישה שאת תמיד שם איתי,
וזה כנ"ל מבחינתי- אני תמיד שם איתך, כי את לא יודעת כמה את מיוחדת בשבילי, וכן, גמני, בכל פעם שאני חושבת עלייך
- פשוט מודה לה' שהכרתי אותך.. כי את פשוט מבינה אותי, את יודעת מי אני ואת אוהבת אותי ככה..
אייי, מי ייתן ואני אהיה עם דני.. אהובי הנצחי, ומבטיחה שאת מקבלת את דאגי- אני אדאג שהוא יעשה את הבחירה הנכונה בחיים..
חני, כל כך תודה לך... את פשוט מדהימה שלי, אני כל כך אוהבת אותך, ואני פשוט.. אין, את מלכה שלי.!

למעלה