האם שמעתם?

האם שמעתם?

היי.. יצא לכם לשמוע את הקאבר שהלהקה the rasmus עשו לשיר פליי דד של ביורק? חברי הלהקה מעריצים גדולים של ביורק, בעיקר הסולן, והם עשו קאבר לשיר פליי דד, שדרך אגב הוא שיר מצויין. אפשר להוריד אותו בקאזה אם אני לא טועה.. תהנו :)

Human Nature

New member
the rasmus-

למה השם הזה נורא מוכר לי? יש להם איזה סינגל שיצא לא מזמן או משהו?

rozalinda22

New member
אמממ...../images/Emo108.gif

השיר In the shadows הוא שלהם....

שלא לדבר על זה שהלהקה פועלת כבר 9

שנים... אי דה שאדוז פשוט היה השיר שגרם להם לפריצת דרך....

מוזר הפריקים האלה לא נראים לי מעריצ

מעריצים שלה הם נראים כאלה שיש להם רק "מאטל" בראש...

אל תשפטו!

תתפלאו לשמוע שבכל ראיון שבהם שואלים עם מי הם היו רוצים לעבוד, או מי ה"גיבור" שלהם או וואטאבר, הם אומרים ביורק. אז טיפה כבוד. בכל מקרה, לא הגבתם בכלל על השאלה. שמעתם את השיר? אני ממליצה הלכם.

לך יש מטאל בראש!

אין לך מושג כמה משמעות ויופי יש בשירים של ה"פריקים" האלה! ובקשר למה שאמרת על אין דה שדואוז: תגידי לי מה זה השטויות האלה ש-אין דה שדואוז היה שיר הפריצה שלהם?? לפני שאת מדברת תבררי! הם שרו 9 שנים בפינלנד וכמעט כל אלבום שלהם (עד עכשיו 5) הפך לתקליט זהב ואת חושבת שאין דה שדואוז היה "שיר הפריצה שלהם" רק בגלל שהאלבום האחרון - דד לטרז יצא בכל העולם, אבל האלבומים הקודמים יצאו רק בפינלנד (למעט לפני האחרון-אינטו שיצא בכל סקנדינביה) ובגלל זה הם פרצו שם!

Y a a R o N e T

New member
תגידי את נורמאלית?!?!?!

איך לעזעזל את יכולה ליפתוח את הפה שלך עליהם אם את לא מכירה אותם?? השירים שלהם מ-ד-ה-י-מ-י-ם! ושתדעי לך שכיום לאורי סולן הלהקה נחשב לאחד הזמרים והמלחינים הטובים ביותר בפינלנד ובשאר העולם. פאולי הוא אחד הגיטריסטים הטובים בפינלנד וגם מפיק בעל שם גדול שעוזר ללהקות פיניות להגיע לפסגות המצעדים. אז ליפני שאת מדברת תיבדקי כי כל אחד בלהקה הזאת מוכשר בטירוף!!! הם לא עוד *סתם* להקת רוק! הם רוק איכותי שמשקיע במוסיקה שלהם הם לא דבר חולף הם להיט בארצות הסקנדינביה כבר כימעט 10 שנים ועכשיו הגיע תורה של כל אירופה להיתגע מהמוסיקה שלהם! ואני חותמת לך שהם הולכים להצליח ובגדול בכל העולם שלא נדבר שכבר עכשיו הם הפכו להיסטריה. הם עשו כבר יותר מ-1000 מופעים אז שתדעי לך שהם עם הרבה ניסיון 5 אלבומים שהצליחו כל אחד בצורה מדהימה!!! כל השירים שלהם מלאים רגשות ותחשות של הסולן לאורי שכותב אותם פשוט מקסים! והלחן המהממם שכל כך נעים לאוזן ומושקע. אז ליפני שאת פותחת ת'פה תחשבי עד כמה הלהקה הזאתי קרעה ת'תחת כדי להגיע לאן שהיא היום! Helsinki The ROCK City!!! The Rasmus RULZZZZZZZZZZZZ

למעלה