טורדנו אף 3
Active member
את ירושלים הוריד את הממוצעים ל522 את הנגבה העלה ל500 צמח ירד ל383. עד לפני עשור ירושלים היה ים ממוצעים של 540
יש לך במקרה את גרף ההמוצע של ירושלים לאורך השנים? של מקומות נוספים בארץ?את ירושלים הוריד את הממוצעים ל522 את הנגבה העלה ל500 צמח ירד ל383. עד לפני עשור ירושלים היה ים ממוצעים של 540
יש לי גרף עבור באר שבע, שערכתי באקסל בעצמי - לפי נתוני השמ"ט מתחילת המדידות ועד אשתקד 1958-2019 לפי כמות שנתית ופילוח ממוצעים של כל 30 שנה. וטבלאות חודשיות לכל שנה. איני יודעת אם אפשר לצרף פה. זה קובץ גדול מאוד. אם מישהו רוצה, אנסה לצרף.יש לך במקרה את גרף ההמוצע של ירושלים לאורך השנים? של מקומות נוספים בארץ?
אלישבע, אני אשמח אם זה מתאפשר לך.יש לי גרף עבור באר שבע, שערכתי באקסל בעצמי - לפי נתוני השמ"ט מתחילת המדידות ועד אשתקד 1958-2019 לפי כמות שנתית ופילוח ממוצעים של כל 30 שנה. וטבלאות חודשיות לכל שנה. איני יודעת אם אפשר לצרף פה. זה קובץ גדול מאוד. אם מישהו רוצה, אנסה לצרף.
לי לא. אבל אם אני זוכר מהעבר הממוצע בשיא היה 550 ואזירד ל537. וכעת ערד ל522יש לך במקרה את גרף ההמוצע של ירושלים לאורך השנים? של מקומות נוספים בארץ?
תודהתלחץ על תחזית על גבי מפה, בסוף העמוד למטה יש ממוצע חודשי לעיר שבחרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.