האם שנתיים לימודי מנהל חשבונות מדופלם עוזר בניקוד,כמה נק' אני יכול לקבל בחלק הזה של הניקוד ?
Z ZS CA New member 15/2/07 #1 האם שנתיים לימודי מנהל חשבונות מדופלם עוזר בניקוד,כמה נק' אני יכול לקבל בחלק הזה של הניקוד ?
מ מהמושב לטורונטו New member 15/2/07 #2 אם בכל שנה כזו למדת מעל 450 שעות אתה יכול לפרגן לעצמך 20 נקודות על טרייד שמקביל ל 14 שנות לימוד. זה מספיק כדי שאם יש גם ניסיון בעבודה ואנגלית סבירה להגיע ל 67 נקודות.
אם בכל שנה כזו למדת מעל 450 שעות אתה יכול לפרגן לעצמך 20 נקודות על טרייד שמקביל ל 14 שנות לימוד. זה מספיק כדי שאם יש גם ניסיון בעבודה ואנגלית סבירה להגיע ל 67 נקודות.
מ מהמושב לטורונטו New member 16/2/07 #4 כן. תואר של שלוש שנים זה 1350 ש"ל פרונטליות, מעבדה וכדומה. הנדסאים לומדים במקצועות מסוימים גם 1500 שעות...אבל נדמה לי שמכירים רק בשנתיים..... צריך במצטבר את השעות וגם תאריך התחלה וסיום של הלימודים......
כן. תואר של שלוש שנים זה 1350 ש"ל פרונטליות, מעבדה וכדומה. הנדסאים לומדים במקצועות מסוימים גם 1500 שעות...אבל נדמה לי שמכירים רק בשנתיים..... צריך במצטבר את השעות וגם תאריך התחלה וסיום של הלימודים......