האם תאהב יותר את האישה שהביאה לך ילדים?

האם תאהב יותר את האישה שהביאה לך ילדים?

היי, אני רווק ללא ילדים. אבל בזמן האחרון אני חושב הרבה על השאלה, עד כמה מוסיפה,אם בכלל, האהבה לפרטנר/ית שאיתך בגלל שהוא הורה של ילדך הביולוגי ? כלומר: האם אתה תאהב יותר את אישתך בגלל שהיא אמא לילדים שלך? האם זה שהיא אמא לילדים שלך מוסיף באהבה ? לגרושים שמבניכם : האם תשקיע באישתך/חברתך שלא מביאה איתך ילדים,באותה המידה שבה השקעת באישתך שהביאה איתך ילדים לעולם ? האם את תאהבי יותר את הגבר שלצידך בגלל שהוא אבא לילדים שלך ? תודה רבה

../images/Emo42.gifשאלות מדהימות שאלת

קודם כל, כמו ברוב המקרים באנושות, גם כאן "הכל תלוי"- באדם, בזוגיות, בהורות המשותפת ובעוד גורמים רבים. האהבה לבן הזוג עשויה בהחלט להתעצם, קודם כל בשל האהבה הגדולה לילד. אתה רואה את הילד שלך, שמח ואוהב אותו כל כך, ורואה את בן הזוג דרכו. במילים פשוטות "עם האדם הזה יצרתי את הילד הזה". גם האופן בו אתה רואה מהצד את התנהלות בן הזוג עם הילד משפיעה. כאשר אתה "אוהב את מה שאתה רואה", כאשר אתה רואה את האהבה ההדדית ואת הדרכים בהן הוא נוקט שהן דרכיך, זה ללא ספק מעצים את תחושת האהבה. (ולהיפך...) זוגות רבים מתגרשים בעודם שותפים להורות, ואני מניחה שהם מפסיקים לאהוב....אבל אולי משהו נשאר,ולאו דווקא אהבה רומנטית (כאשר הסיפור לא קשה או קיצוני). על כך יוכלו אולי לספר יותר הגרושים כאן. מה אתה רואה בסביבתך? מה ההתרשמות שלך?

למעלה