המשך לחוסר היושרה של המנהלת חורזת:אני לא מצפה ליושרה של מנהלת הפורום חורזים וכותבים, לכן מצרפת כאן את צילום המסך + קישור במידה והתגובה תימחק.
תגובה #62:
צפה בקובץ המצורף 50300
אני לא מצפה ליושרה של מנהלת הפורום חורזים וכותבים, לכן מצרפת כאן את צילום המסך + קישור במידה והתגובה תימחק.
תגובה #62:
צפה בקובץ המצורף 50300
לא חוכמה להוציא דבר מהקשרו, אם תתני את כל אורך ההתנהלות של השרשור אגיב.אני לא מצפה ליושרה של מנהלת הפורום חורזים וכותבים, לכן מצרפת כאן את צילום המסך + קישור במידה והתגובה תימחק.
תגובה #62:
צפה בקובץ המצורף 50300
כלל לא משנה הסיבה, חצית כל קו אדום אפשרי באיום שלך לרצוח אותי, יש לך מזל גדול שלא רציתי להכניס ראש בקריא למיטה חולה ולהתלונן עליך במשטרה.לא חוכמה להוציא דבר מהקשרו, אם תתני את כל אורך ההתנהלות של השרשור אגיב.
בנוסף, עברתי בפורום הזה עוד כשהיה קומונה הכפשות ותגובות הרבה יותר גסות.
חחחחחחחחחח, הצחקת את סבתי שבגן עדן. אם איני טועה את זו שכתבת אתה בטח הורג או תהרוג ואני המשכתי באותה רוח מטומטמת שלך.כלל לא משנה הסיבה, חצית כל קו אדום אפשרי באיום שלך לרצוח אותי, יש לך מזל גדול שלא רציתי להכניס ראש בקריא למיטה חולה ולהתלונן עליך במשטרה.
עדיין עומדת בפניי האפשרות להתלונן עליך במשטרה ואם לא תהיה לי ברירה גם אעשה זאת.
חורזת באהבה שהינה מנהלת הפורום שבו איימת עליי, שותפה שלך לדבר ברגע שנתנה לזה יד.
לא אשמתי שאתה לא יודע לפתוח קישורים, תחזור לתגובות ותראה שליד כל תמונת מסך יש גם קישור.חחחחחחחחחח, הצחקת את סבתי שבגן עדן. אם איני טועה את זו שכתבת אתה בטח הורג או תהרוג ואני המשכתי באותה רוח מטומטמת שלך.
תביאי לכאן את כל השרשור אני לא מתכוון להתדיין איתך ולחפש זאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.