האם תהיה עונה 3 לנמרוד הראל ?

realface

New member
נמרוד אמר שכן

אבל כרגע לא יהיה צילומים. ויכול להיות שלא תהיה עונה 3 כי הרשות השניה לא מאפשרת לשדר תכנים מסוכנים. סמכו עלי, אני בטוחה שיהיה.

הרבה שואלים..הרגשתי כאילו ש

הרגשתי שהאדמה כאילו שואבת אותי-אני נהיה חלש בבירכיים ואז בכל הגוף ובשלב מסויים גם לא יכלתי לדבר חבל שלא הראו את זה חוויה מדהימה שמוכיחה כמה אפשר לעשות אם רק מאמינים ומתרכזים...... :]

LiranTheWizard

New member
אתה הבחור שנפל שם במרכז המשולש?

האמת - קשה לי להאמין שלא הפגנת כישורי משחק - מבלי להעליב כמובן, כי צריך לספק את הסחורה. ולמה אני אומר זאת? כי כל הדבר הזה צולם לא בעזרת מצלמה נסתרת וכמובן, אני מניח שעוברים ושבים ידעו בערך מה קורה. ולמה אתה מציין בסוך דבריך "אפשר לעשות אם רק מאמינים ומתרכזים" - עולה כאילו עברת איזו הכנה מראש ע"י נמרוד ושזה לא בדיוק בוצע כלאחר יד, אני טועה? ביקשו ממך להאמין? להתרכז? זה מעניין.

BolraK

New member
גם עצם העובדה שהוא מתחמק משאלות

קצת מרתיעה.... הוא כבר היה פה בעבר והוצע לו לענות על שאלות בשרשור מיוחד ונעוץ והוא התעלם.... מילא תגיד שהוא בן אדם עסוק ואין לו זמן, אבל הוא בחר אפילו לא לענות- לא בפורום ולא במסרים פרטיים.

LiranTheWizard

New member
שמע, עם כל הכבוד לתוכנית

ויש כבוד, יש שם דברים "מלוכלכים". הם לא ממש מלוכלכים, אבל אני מאמין שנמרוד לא מסוגל לעמוד בפני כל מה שהוא אומר לנו ולכן הוא משתמש בכל מיני תחבולות שונות ומשונות. זה לגיטימי וזה בסדר וכל אחד בעולם משתמש בזה - בסה"כ מדובר בבידור שאני מאוד מעריך ומוקיר ואוהב את התחום הזה בעצמי. חרף כל השיטות שאני יודע אני נהנה מכל קסם שהוא כאילו זו הפעם הראשונה - ראיתי כבר "מיליון פעם" המון קסמים וזה תחום ממש מרתק.

אני לא עניתי כי לא הייתי בארץ

עכשיו אני פה ולא הפגנתי כישורי משחק חחח פשוט עשיתי מה שהרגשתי וזה היה מטורף הכל אמיתי אני יכול לספר שעה אבל זה מסובך עכשיו אני פה כל יום יומיים ואוכל לענות לשאלות ספציפיות =] יומטוב לכולם =]

LiranTheWizard

New member
טוב, נניח שהכל אמיתי - לא

ראית נוכחות של מצלמות? אתה אומר שאתה יכול לספר שעה וזה מסובך - מה מסובך בזה? אני אגיד לך את האמת - אני מאוד לא מאמין שזה מה שקרה. אני מעולם לא חוויתי דבר כזה בעצמי. הייתי רוצה. הוחתמת על הסכם מסויים? לפי מה שאני יודע, כל המשתתפים מחוייבים לחתום ע"ג טופס מסויים.

למעלה