האם תוכלו להמליץ על

PathGirl

New member
האם תוכלו להמליץ על

האם תוכלו להמליץ על ספקים של חשמל, טלפון, וכבלים או לויין? אני מניחה שבכל מדינה בארה"ב זה שונה (אני אהיה בטקסס) אבל אשמח לשמוע מי נחשב גם זול וגם אמין באיזור של כל אחד מכם. המליצו לי על חברת חשמל שנקראת Green Mountain שמייצרת חשמל בשיטות שהן ידידותיות לסביבה ואפילו אמרו שזו חברה יחסית זולה. האם מישהו שמע עליהם? המון תודה!

leon304541

New member
Texas

I don't know about other cities, but here in Dallas we use TXU for elecrticity and gas, SBC for phone/inet, Comcast for cable/inet, and u can also get a dish. About Green Mountain...never heard bout it, but basically TXU is cheaper and more reliable Where in TX u gonna live? U can email me at [email protected]

stardustit

New member
אני בגרין מאונטיין

לא עשיתי השוואת מחירים בינם לבין שאר הספקים, אך אני מרוצה מהם היות שיש להם סידור שאת משלמת מחיר אחיד לחשמל מדי חודש, לא קשור בכמה חשמל השתמשת בפועל. בטקסס הסידור הזה מאוד משמעותי - המזגן פועל בדרך כלל יומם ולילה ללא הפסק, וזה מאפשר הפעלת מכונות כביסה + מייבש, שוטף כילים וכד' ללא חשבון... או שכמובן את יכולה לבחור בתוכנית בה את משלמת על פי צריכתך בפועל.

efrat100

New member
מוזר

אני נמצאת באוסטין בטקסס ומשתמשת בחברת החשמל של CITY OF AUSTIN, אפילו לא ידעתי שאפשר לבחור בין כמה חברות. בכל אופן, הסתכלתי באתר של GREEN MOUNTAIN והם הרבה יותר יקרים ממה שאני משלמת. לדוגמא: ב- GM עבור KWH משלמים 0.1 (קצת יותר, אבל כל תוכנית זה אחרת, אז לקחתי את הממוצע). אצלנו משלמים על 500KWH הראשונים: 0.0355 ואחרי זה: 0.602 לאן את מגיעה? כי טקסס מאוד גדולה, ואני לא בטוחה שבכל מקום זה אותו דבר.

למעלה