האם תוכלו ליעעץ לי לגבי לבוש?

האם תוכלו ליעעץ לי לגבי לבוש?

שלום. אני בן 23, מבנה הגוף שלי הוא 'קצר' - זאת אומרת שאני בגובה של 1.57 מ' ומבנה הגוף שלי הוא לא צר או דקיק. אני די מלא אפילו. רציתי להתעניין במה מותר לי ללבוש כדי לשדר תדמית נכונה (לא זרוק, עם בטחון, מודע לעצמו) ובכלל שהלבוש יהיה מתאים לגוף שלי ושלא איבלע בתוכו... האם תוכלו לעזור לי עם זה? טיפים, ספרים, מאמרים, חנויות שבהם אוכל להיעזר על מנת לרכוש את הפריטים. זה ממש מעיק עליי כבר..שלום. אני בן 23, מבנה הגוף שלי הוא 'קצר' - זאת אומרת שאני בגובה של 1.57 מ' ומבנה הגוף שלי הוא לא צר או דקיק. אני די מלא אפילו. רציתי להתעניין במה מותר לי ללבוש כדי לשדר תדמית נכונה (לא זרוק, עם בטחון, מודע לעצמו) ובכלל שהלבוש יהיה מתאים לגוף שלי ושלא איבלע בתוכו... האם תוכלו לעזור לי עם זה? טיפים, ספרים, מאמרים, חנויות שבהם אוכל להיעזר על מנת לרכוש את הפריטים. זה ממש מעיק עליי כבר.. תודה מראש! ארז.

AmiTutiT14

New member
היי ארז,

אני לא עד כדי כך אוכל לעזור לך, אבל אני אנסה לתת לך כמה טיפים: 1. אל תלבש לעולם בגדים עם פסים אופקיים, כי זה משמין ויזואלית. מה שכן יהיה טוב בשבילך ללבוש, אלו בגדים עם פסים מאונכים כיוון שהם מאריכים ויזואלית. אתה לא חייב ללבוש בגדים כמו משנות ה-50, שני צבעים שמתבטים על פסים עבים כאשר הצבעים באים בסירוגין (למרות שמראה שנות ה-50 מאד אופנתי היום, אבל רק אם זה בסיגנון שלך). יש גם חולצות מכופתרות מאד יפות בצבע אחיד שיש עליהן פסים מאונכים דקים וכמו כן מכנסיים אלגנטיים שמשדרים כח וביטחון עם פסים מאונכים. אני חושבת זה מה שאתה מחפש לא? אבל אל תשכח- אם אתה לובש חולצה מכופתרת עם פסים אל תלבש גם מכנסיים עם םסים, ולהפך. אתה יכול ללבוש חליפה עם פסים וחולצה מכופתרת חלקה (למרות שזה לא המראה הכי צעיר, אבל לעבודה ולארועים זה יכול להיות נחמד). 2. שחור זה צבע מקטין ויזואלית, אבל במקרה שלך לדעתי אסור להשתמש רק בשחור כיוון שאתה נמוך. לפי דעתי, אם אתה לובש שחור/ חום/ כחול או כל צבע כהה אחר, אז שזה יהיה בחולצה, ואתה יכול לשלב מכנסי ג'ינס בצבע בז'/ לבן/ צהוב בהיר או כל צבע בהיר שבא לך. ככה המשוואה תהייה שווה, כמות צבע כהה שווה לכמות הצבע הבהיר ולא תראה יותר מדי נמוך ומצד שני לא יותר מדי מלא. כל צבע ינטרל את במידה מסוימת את אחד משתי המעלות שרצית לשפר וככה תוכל להראות טוב יותר. 3. פרט אחרון וקטן שבדרך כלל בנים לא מודעים אליו- אל תנעל נעלי שפיץ. המעט גם בכפכפים. יהיה לך הכי יפה לדעתי נעליים אלגנטיות חומות/שחורות עם שרוכים (הבנתי שאתה רוצה להראות לא זרוק, אז נעליים אלגנטיות יהיו טובות). זהו. בעצם, רק דבר אחרון- אל תמעיט בצבעים בהירים כי גם הם יכולים לשחק לטובתך. מזג את הצבעים בצורה שווה. מקווה שעזרתי

לא בטוח יעזור לך

שמע אני לא יודעת עם זה כל כך יעזור לך.. אבל עם אתה רוצה סגנון לא זרוק אז לדעתי תלך על ג'ינסים נמוכים.. כי עם המבנה שלך קצר אז תלך עם מכנסיים נמכוים שיעשה אותו טיפה יותר ארוך..עם אתה רוצה לדעת איפה למצוא..אז בTNT לי קופר קרוקר..אתה יודע כל החברות ה"יקרות" אבל יש כאלה שלא יקרות..ולגבי החולצות לדעתי תלך עם גופיות שיבליטו לך את השרירים..וגם עם אין לך שרירים לדעתי הכי יפה לבן זה גופיות זה לא זרוק זה נותן ביטחון ומודע לעצמך.. שיהיה לך בהצלחה..

למעלה