ניסיתי לחשוב על שמות של שירים באנגלית ובעברית שיש להם אותו פירוש, מצאתי רק שיר אחד "צעיר לנצח" - "FOREVER YAUNG" (שוב תסלחו לי אם טעיתי באיות...) אולי אתם תמצאו עוד...?
יש את השיר של אריק קלפטון - Change The World יש את השיר ששכחתי של מי הוא: "אני ואתה נשנה, את העולם.. אני ואתה אז יבואו גם כולם... אמרו את זה קודם לפני, לא משנה... אני ואתה נשנה את העולם" יש הרבה שירים שרוצים לשנות את העולם... יופי שהם רוצים
דרך ארוכה - גלי עטרי the long and widing road-beatles busstop - holies שיר משנות השישים. התחנה הישנה - טיפקס. היא כל כך יפה - כוורת she´s so butifull אני חושב של גו´ קוקר. חוה אלברשטיין - שיר סיום The end -beatles from abbey road רוחמה רז-חלומות יש שיר שאומר : dream dream dream whenever i want u all i have 2 do is dream לא יודע מי מבצע. Beatles - Here Comes the Sun אם באה השמש - שלום חנוך Beatles - I´ll Follow The Sun לעולם בעקבות השמש - לא מכיר את המבצע. Billy Joel - She´s Alway A Woman תמיד אשה - פנינה רוזנבלום
Cat Stevens - Oh Very Young ילדונת - יואב יצחק David Bowie - Ashes To Ashes אפר ואבק של פוליקר , הולך ? Dire Straits - Romeo And Juliet רומיאו - יהודית תמיר ELO - Last Train to London רכבת לילה לקהיר - משינה (יש הבדל רק בשם העיר) Hair - Let The Sunshine In תנו לשמש לעלות - להקת הנח"ל howard jones - what is love מה זאת אהבה - ריקי גל John Lennon - (Just Like) Starting Over מתחילים מחדש - צביקה פיק Jon Denver - Country Roads הדרך היורדת אל הכפר - רבקה זוהר Marianne Faithfull - As Tears Go By זולגות הדמעות מעצמן - משירי הילדות יש לי לב זהב - שרית חדד Neil Young - Heart of Gold New Kid In Town בא לשכונה בחור חדש -אלון אולארצ´יק Paul Mccartney & Wings - Jet במטוס סילון - שלמה קרצי paul mccartney & wings - another day עוד יום - נטאשה (אני חושב) זהו אני סיימתי אני מאמין שיש עוד הרבה כאלו..