האם תוכלו לסייע ?

האם תוכלו לסייע ?

אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש דברים שצריך לעשות או לא לעשות כדי להגביר שפע ופרנסה בחיים ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש לכולם.

ayala sh

New member
אני יכולה לנסות..../images/Emo193.gif

קודם כל את יכולה להגיד לעצמך ששפע זה ממש לא עניין של כסף והצלחה חומרית. שפע זה משהו אחר. זה תחושה שאת מלאה. מלאה בשמחה, מלאה באנרגיה, מלאה בהנאה, ועוד ועוד. שפע כזה הוא בחינם. הוא עניין של גישה לחיים, כך לפחות נראה לי. אבל,לטענתך,הבעיה שלך היא כלכלית. כדי לפתור בעיות כלכליות צריך לדעתי (ומהנסיון שלי..) 2 כלים חשובים: האחד,גישה מעשית והשני, סבלנות (והמון!!). לוקח זמן למצוא עבודה, לבנות עסק, ומה תעשי בזמן הזה? תהיי ממורמרת? כעוסה? חסרת סיפוק? - חבל!! את יכולה לראות בזמן הזה אתגר. אתגר ללמוד שאת לא חייבת הרבה כסף כדי להיות מאושרת. ממש לא.
טיפ נוסף: אני לא ממש מבינה בזה, אבל אולי את יכולה ללמוד פאנג-שווי, יש שם תחום שעוסק בריהוט הבית שנועד להגביר הצלחה עיסקית, אולי זה יעזור.

למעלה