האם תוכלו לעזור לי?

האם תוכלו לעזור לי?

שלום. אני חמשושית חדשה..ויש לי בעיה קטנה.שמעו: אני לא יודעת אם משהו לא בסדר אצלי פשוט אין לי את הזיקה הזאת למכבי כמו שלהרבה יש.. אני די אוהבת את התנועה אבל אני [קצת לא נעים לי להגיד את זה]נחרדת מהעובדה שאולי אני אהיה במכבי עד שאני אהיה שמיניסטית ואעזוב.יש בזה משהו [לפחות בשבילי] די מפחיד. בקורס למשל בימים הראשונים צלצלתי לאמא שלי ובכיתי לה כל יום.לא התרגלתי כנראה..וגם חשבתי שלא נהניתי..אבל כיום במבט לאחור אני לא יודעת איך הייתי יכולה לא לעבור את הקורס המדהים הזה..כל החוויה בלהכיר אנשים חדשים שהפכו לחברים טובים.פשוט כיף. אבל זה לא כ"כ קשור עכשיו..אני ממש מבועתת מזה שאולי אני אהיה מדריכה שנה הבאה ואני אצטרך לבוא ולגייס ילדים ולהיות איתם ולדאוג להם כל טיול וכל דבר במכבי.מה גם שאני פשוט אנטי טיולים במכבי אני פשוט לא יכולה לסבול את זה.אני נשמעת נוראית אבל זה ככה.זה לא שאני ממש עצובה כל הזמן בטיול..אבל מסיבה מסוימת זה קשה.אני עוזבת את הבית ובא לי לבכות. אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי במשהו ולפחות לספר לי אם לכם היה קשה להיות מדריך/ה בפעם הראשונה.אם גם אתם פחדתם כמוני. אולי אלו הרבה בקשות אבל אני ממש צריכה את זה.וגם קצת עידוד בשביל להישאר במכבי.. עכשיו עוד משהו.איך זה בויסגל?זה כיף?כדאי? ומתי בדר"כ חוזרים מהויסגל? אני גם מחכה וגם לא מחכה לויסגל..מקווה שיהיה כיף!! סורי אם יצא ארוך מאוד..
אני.

anat135

New member
אז ככה..

שמעי.. בקשר לקורס.. אני גם הייתי כזאת בימים הראשונים וכמעט גם עד הסוף, והיום, אני מסתכלת על זה כחוויה מדהימה. קודם כל, וייסגל לדעתי זה מאוד מאוד מאוד כייף.. יש אנשים שיחלקו על דעתי, אבל זאתי דעתי. המטרה של זה זה רק יום ספורט וכיף לבוגרים, ככה שזה כייף.. בקשר להדרכה, קודם כל את לא חייבת להדריך.. יש המון מה לעשות גם לא כמדריך, אבל בקשר להדרכה, יש חששות לפני.. אבל הם לא כאלה.. הם לא הבעיה של איך אני אדאג לחנניכים בטיול.. החששות זה אם אני אסתדר איתם? וכו'. עוד משהו, אני גם לא הכי אהבתי טיולים, אבל באמת שהשנה זה עבר לי .. כי , בעצם אין לי למי לקטר, החניכים אם הם יקטרו זהלך.. ואני לא חושבת שאת צריכה להסתכל על זה ככה.. בשביל פעולות עם יותר חניכים אז זה כייף לבוא לגייס אותם, ולראות את העבודה שלך אחרי זה בפעולה. שיותרחניכים מגיעים. תתחילי את השנה בסבבה, אל תסתכלי על כל טיול/ישיבה וכו' כעוד דבר שצריך לעבור.. אלא תחכי לו.. ותהני.. ותראי איך הלאה.. מקווה שעזרתי.. ענת.

Rioter

New member
מזדהה מאוד מאוד מאוד

בהכל (מלבד הקטע עם הקורס)

שקד9

New member
אממ..כנסי

אוקיי אז ככה.. כמו שאמרו לפני את לא חייבת לקחת הדרכה.. ויש עוד מלא תפקידים לעשות בסניף! אגב.. באיזה סניף את? וטיולים.. גם אני לא אהבתי.. תמיד היה חם ומשעמם וזה.. אבל השנה פתאום היה לי ממש כייף! כי יש לך מלא דברים לעשות! ואת אף פעם לא מוצאת את עצמך משועממת.. להפך.. את רק מחפשת זמן להיות לבד.. את צריכה לדאוג לחניכים..נכון.. בהתחלה זה מלחיץ.. אבל זה גם ממש כייף להחזיר אותם הביתה ושהם אומרים לך שהם נהנים.. או שההוים אומרים תודה.. ובקשר לגיוסים.. את לא חייבת.. אבל אם תלכי לגיוסים ופתאום יבואו לך מלא חניכים חדשים זה יהיה ממש כייף! בכלל להעביר פעולה ל5 אנשים או להעביר ל15 זה הבדל ענק!! ואם תדעי שבזכותך באו עוד 5 ילדים נגיד.. זה ממש כייף! מקווה שעזרתי.. אם יש לך עוד שאלות.. תשאלי =)

תודה..כנסי

אממ הסניף שלנו הוא די קטן..ואני לא בטוחה שיש הרבה מה לעשות חוץ מלהיות טכני או מדריך..כאילו אולי צריכים אותך בהכנות למחנה קיץ ובחלוץ אבל לא נראה לי שיותר מזה.. נראה כבר בסמינר.. ותודה!

מממ

אני מבינה אותך בקטע של את נחרדת מהעובדה שאולי תישארי במכבי עד סוף שמינית.. אני לא חושבת שאת צריכה להסתכל על זה ככה.. תסתכלי על זה כעל..בינתיים כיף לי..ואני נהנת.. אל תסתכלי יותר מדיי קדימה.. הכל יכול להשתנות.. אני בשנה שעברה הייתי בטוחה שבסוף חמישית אני יעזוב וזה..ועכשיו..אני בחיים לא רואה את עצמי עוזבת.. אז דברים משתנים..ואל תדאגי..לאט לאט עם הזמן הזיקה הזאת למכבי תגבר אצלך..ולאט לאט את תרגישי יותר מחוייבת למקום ויותר תרצי לבוא אליו ולצאת לטיולים..ולפגוש את כולם.. כמובן שגם יכול לקרות מצב שזה לא ייקרה.. אבל בדרך כלל זה קורה.. בקשר לוויסגל..בעיניי זה הדבר הכי כיפיי בעולם.. טוב..קצת נסחפתי..חחח אבל שנה שעברה אני זוכרת שממש נהנתי.. אבל בעיקרון זה תלוי מאוד במי יוצא איתך מהסניף..

הדדרריי

New member
תגובה ..

טוב אני לא מאמינה !! כתבתי לך נראה לי עשר דקות וששלחתי הכל נמחק לי !! טוב אני אכתוב שוב .. אוקיי לגבי ההתלהבות במכבי באמת שאין לך מה לפחד זה יבוא לך עם הזמן ועם התפקיד שתקחי על עצמך אני בטוחה ב99 אחוז..ואל תחשבי על העתיד הרחוק על שמינית תחשבי על עכשיו והמלצה שלי תקחי על עצמך תפקידים זה ממש מקרב לשכבת בוגרים וכן גם לתנועה עצמה ובאמת שזה עושה הכי טוב בעולם .. עכשיו לגבי התפקיד שלך בשנה הבאה תחשבי מה הכי מתאים לך למשל את אוהבת ילדים? יש לך סבלנות ? אולי עדיף שתקחי משהו שקשור להדרכה עם חניכים מאבל לא ממש מדריכה (אצלנו זה סדנאות עושים פעילויות עם חניכים כל כמה זמן ..) תחשבי אולי בכלל לא מתאים לך הדרכה תחשבי על כל התפקידים ותשקלי כל אחד מהם טוב טוב ובסוף תחליטי מה הכי מתאים לך והכי חשוב שתלכי לפי הלב שלך ולא לפי חברות שלך, כמו שהרבה עושים .. וטיולים זה באמת הדבר הכי כיייפי והכי מגבש בעולם אל תחשבי על הרע על הלכלוך על החום תחשבי על הכיף עם שכבת בוגרים עם החברים באמת שתחשבי על החיובי ולא על השלילי .. מקווה שעזרתי כי באמת שניסיתי .. 3> הדרייי=] ממ מאיזה סניף את ?? ================================================================================== מכבי צעיר סניף ראשון לציון =====> שליטה =]

למעלה