האם תוכלו לתת לי עיצה

מקווה לקבל כיוון...

שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לכון אותי או לפחות להוריד אותי לקרקע...שנים אני חולמת להשתלב באיזה אולם או גן ארועים או חברה שעוסקת בעיצוב או הפקת ארועים . אין לי ניסיון או רקע לימודי בתחום, מלבד הכשרון שאני חושבת שיש לי. אני עובדת כרגע, ועדיין חולמת לעשות את המעבר, אבל כשכירה של...ולא כפרטית . האם אתם יכולים לתת לי טיפים? אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ואם לא אשמח לקבל הכוונה חג שבועות שמח ושיהיה בהצלחה לכולנו

חלק מהעובדים אצלנו

פשוט דפקו יום אחד בדלת ושאלו אם יש עבודה בתחום . מנסיוני מי שלא מעז לממש חלומות נשאר אתם ועם תחושת ההחמצה אל תגיעי לבית אבות עם הקלישאה "אילו" פשוט הפכי חלום למציאות וישא"ק . יש בתי ספר ומכללות המציעים קורסים בתחום של הפקה ועיצוב אני חושבת שרגע לפני שאת שולחת קורות חיים לחברות השונות אולי כדאי לך להשתלם בתחום כשמצרפים תעודה , ההתייחסות אחרת. עברי באולמות שמחה גדולים בעת שנערכים בהם ארועים , צלמי את עיצובי הפרחים, החופה, והשולחנות ובקשי כרטיס בקור של החברה שעיצבה. במרבית הקניונים עובדות חברות לעיצוב החלל על פי עונות השנה או פסטיבלים , פעלי כנ"ל. הכיני לך אלבום עבודות מצולם שימחיש למעסיקך את כישוריך קחי אויר , גייסי המון אופטימיות , אם תאמיני בעצמך תצליחי!

תודה! קודם כל על התשובה האופטימית והנחמדה

וכמובן על הטיפים. לגבי הלימודים זה קצת לא ריאלי כרגע. יש לי רקע באומנות אבל ממש רקע...יש לי תואר בייעוץ ארגוני, זה יכול להיות רלונטי לתחום של הפקה? לגבי העיצוב, אהבתי האמיתית , אפשרי לעשות תיק עיצוב עם תמונות של עיצובים פרטיים בארועים שלי ושל חברים? נחשב? איזה קורס נחשב מקצועי בתחום (אם את לא יכולה לענות בפורום אשמח במסר)? לגבי מעבר באולמות חשבתי על זה, יותצר בכיוון של להציע עצמי לאולם, ולהפוך את זה לאטרקטיבי ע"י כך שאני מוכנה לקבל שכר נמוך כמתחילה (אשמח אם תשלחי במסר הכוונה מה השכר הממוצע למתחיל בתחום) ושוב תודה! אין ספק שאבקר בפורום שוב אם אצטרך עזרה , וגם יש כאן רעיונות מתוקים (אולי אתרום כמה משלי
)

חן חן ../images/Emo9.gif

על כל שאלותיך ידעו להשיב טוב יותר בקישור המצורף רציתי להוסיף עצה - בשלב בו תרגישי בעלת נסיון כדאי לך להקים אתר באינטרנט זה עשוי למנף אותך . ב ה צ ל ח ה ואת מוזמנת להצטרף אלינו בשמחה

Ofra m

New member
האם תוכלו לתת לי עיצה

אנחנו גרים ברמת גן זוג עם 3 ילדים 17 7 וחצי שנה מחפשים טיול שיהיה בשילוב של טבע עם בית קפה בסביבה שנוכל לפתוח את בוקר שישי,ככה להנות מיום שישי מהבוקר ועד לשעות אחה"צ יש לכם רעיונות?גם קטיף בא בחשבון,המון תודה לפורום המקסים שגיליתי אותו במקרה.

ווקשה ../images/Emo140.gif

פארק הירקון לכל אורכו מעיינות הירקון שהכניסה אליו ליד כפר הבפטיסטיים/פ"ת מבצר אנטיפטרוס ליד ראש העין פארק בן שמן בשלוב פארק הקופים שבו פארק יקום לפני נתניה פארק השרון באיזור געש שפיים שמורת נחל אלכסנדר מול קבוץ העוגן את מוזמנת להצטרף אלינו בשמחה

למעלה