האם תוכנת הדסטינייטור תעבוד על IPAQ 1910 או AXIM X5 DELL? האם יש מקלט GPS למכשירים אלו?
P pearlnir New member 19/4/03 #1 האם תוכנת הדסטינייטור תעבוד על IPAQ 1910 או AXIM X5 DELL? האם יש מקלט GPS למכשירים אלו?
M motiac New member 20/4/03 #2 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם המחברים של אנטנת הלווין אני חושב שזו הבעיה היחידה . אלא אם כן מישהו יודע אחרת ????
לפי מה שהבנתי יש בעיה עם המחברים של אנטנת הלווין אני חושב שזו הבעיה היחידה . אלא אם כן מישהו יודע אחרת ????
P pearlnir New member 20/4/03 #3 מה לגבי אנטנת CF GPS? ראיתי מספר אתרים שמוכרים אנטנות GPS ל-אקסים של DELL. והם מוכרים אותה אם הדסטינייטור האמריקאי. האם ישנם אביזרים מבוססים על SD כמו CF? כי אני פשוט מתלבט בין DELL ל-IPAQ 1910/1915 ויכולת האיבזור גם חשובה לי...
מה לגבי אנטנת CF GPS? ראיתי מספר אתרים שמוכרים אנטנות GPS ל-אקסים של DELL. והם מוכרים אותה אם הדסטינייטור האמריקאי. האם ישנם אביזרים מבוססים על SD כמו CF? כי אני פשוט מתלבט בין DELL ל-IPAQ 1910/1915 ויכולת האיבזור גם חשובה לי...
I ipaq10 New member 24/4/03 #4 דסטיניטור היא לא תעבוד כי האנטנה מתחברת ב- RS-232 ולאלה אין כמו כן ישנה בעיה של הגנה על התכנה ולכן לא ניתן להתקין אותה
דסטיניטור היא לא תעבוד כי האנטנה מתחברת ב- RS-232 ולאלה אין כמו כן ישנה בעיה של הגנה על התכנה ולכן לא ניתן להתקין אותה