האם תופעת ברלוסקוני תתרחש בישראל?

האם תופעת ברלוסקוני תתרחש בישראל?

ברלוסקוני קנה את השלטון באיטליה, כמו שקונים קבוצת כדורגל, ואין צורך לאמר שגם את זה הוא עשה עוד קודם לכן. עכשיו גאידמק הולך בדרכו ומתכוון לקנות את השלטון בישראל באותה הדרך. הקמת תנועתו הפוליטית החדשה "צדק חברתי" שרבים נוהרים אחריה ואחרי העומד בראשה בימים אלה, הינה תופעה בזויה שאינה מוסיפה כבוד למדינה שלנו, שכבר הוכיחה עד כמה היא מושחתת ועד כמה קל "לקנות" אותה בנזיד עדשים. אך אני לא מאשים את גאידמק, שכן האיש עושה בדיוק את מה שעושה כל איש לבן באי של ילידים פרימיטיביים, מראה להם כמה חרוזים נוצצים, ובזה קונה את עולמו באי שלהם. מי שאשם זה לא גאידמק, מי שאשם זה אנחנו, החברה הישראלית כולה, שהולכת שולל אחר הכסף הגדול של אנשים כמו גאידמק שיכולים לקנות הכל, כולל מדינה, בכסף שלהם. אנחנו החברה הישראלית שעדיין לא השכלנו לעשות הפרדה מוחלטת בין הון לשלטון, ועל כן אנו הבאנו וממשיכים להביא על עצמנו את כל הצרות והשחיתותיות שמלוות את המדינה שלנו ונבחריה בשנים האחרונות. אני הזהרתי מפני תופעת גאידמק מהרגע שהאיש הזה דרך על אדמת ישראל והחל במסע הקניות המטורף שלו ברחבי המדינה. הזהרתי לגבי כוונותיו האמיתיות ומה שמסתתר מאחורי כל "המעשים הטובים" ובעיקר התקשורתיים שלו. ועובדה שעכשיו ההזהרות שלי מתגשמות והפכו כבר לעובדה שלא ניתן יותר להתעלם ממנה. עכשיו זה תלוי רק בנו, החברה הישראלית, אם האיש הזה אכן יצליח לממש את כוונותיו להשתלט על השלטון בישראל או לא.

למעלה