האם תינוק בן 9 חודשים צריך חיי חברה

חנישה

New member
האם תינוק בן 9 חודשים צריך חיי חברה

שלום לכם. בני בן 9 חודשים והוא דיי בכיין ומאוד קשור אליי. הוא עדיין לא בגן ומבחינה התפתחותית הוא בממוצע ובסדר גמור, הוא יושב, מעביר דברים מיד ליד, זוחל אחורה ולא קדימה, מדבר, מוחא כפיים, אומר אבא אמא, משחק לבד, מעסיק את עצמו אבל הוא לפעמים בכיין-צרחן ואני לא יודעת מה לעשות?? האם לשים אותו בגן? האם הוא צריך חיי חברה בגיל כזה? האם הוא מבין מה זה בכלל לשחק עם חברים בגיל כזה? אודה לתשובות.. והאם גם יש מישהי כמוני שעדיין לא ישנה בלילות וכמה להאכיל אותו בגיל שכזה?? הוא קם פעמיים בלילה פעם למוצץ לפעמים 3 פעמים וקם בבכי וצרחות לאכול.. האם עוד מישהי מכירה זאת ועדיין בגיל כזה?? אני מתוסכלת... המיואשת חן.

מצב דומה

אוכל (יונק) בסביבות 1-2 ואז ב 5-6, וכן, מתעורר כל הלילה כל הזמן למוצץ ומים.....

שלום לחנישה

תינוק בגיל הזה אינו צריך חיי חברה. לעומת זאת אמו זקוקה להתאווררות. נסי למצוא לעצמך זמן שלך לבד או כשבן הזוג נמצא וא בן משפחה אחר או אפילו עזרה בתשלום (אם ניתן). מאמינה שאת מגרה אותו מספיק ולוקחת אותו לטיולים לגינה,שם הוא רואה ילדים במינון שלדעתי הוא די והותר לגילו והלאה. (שוב זו דעתי האישית.). לגבי האכלות לילה, יש תינוקות שזקוקים למזון גם בלילה. אצלי הגבול היה גיל שנה (גג חודש מעל). אז החלטתי שאני כבר חייבת לישון לילה רצוף מאחר והרגשתי כבר פרק זמן שבני אינו באמת רעב אלא יותר רוצה את הקירבה אלי. במידה ובנך עדיין רעב (גומע בשקיקה את המזון) הייתי ממשיכה) במידה ולא היתי מפסיקה ומציעה מים במקום וחיבוק חם. בהצלחה ואל תתיאשי. אף אחד לא הבטיח או אמר שלגדל ילדים זה קל. סיפורים תמיד שומעים... הם בדרך כלל רק על ילדים שלא בוכים, לא פולטים ולא עושים קקי על הבגדים (-;

למעלה