האם תיקשרתי עם מלאך?

אור 173

New member
האם תיקשרתי עם מלאך?

שלום
ראיתי פה הודעה על איך מתקשרים עם מלאך השומר עליי אתמול ניסיתי לעשות את זה בלילה והופיע לי בראש תוך חודשיים איך אני אדע שזה באמת מלאך ולא המחשבות שלי? יש לי עוד שאלות מה ההבדל בין לדבר עם מלאכים לבין לדבר אל אלוהים?כי נאמר שהמלאכים הם שומרים עלינו ודואגים לנו ושיהיה לנו טוב איך אני אדע מי הוא המלאך ששומר עליי?יש לו שם?הוא מהתנ"ך? תודה ושבוע טוב

בקצר:

תשאלי אותו ואם הוא ישות של אור ומלאך מגן, הוא יענה לך. ויש צורות שונות להבדיל בין מחשבה למסר... וככל שמעמיקים בכך מגלים עוד..יש לכל אחד הכוונה (הדרכה) וזו מנחה אותנו.. יש ספרים על תקשור תצרי הגנות...ואז תתקשרי (כי לא כל הישויות הן טובות..ובהתחלה..וגם אח"כ צריך להזהר) תדליקי נר (גם הגנה וגם לקרוב התדר) תדמייני מגן דוד מול ליבך מה הרגשת כשהו ענה..האם אמר את מחשבותייך או שאמר דברים חיצוניים לך? רצוי לתקשר בכתיבה או לרשום תקשור ואז תקראי תשחזרי ותחושי שביטחונך גובר אור ואהבה חג אורים שמח
-

אור 173

New member
(אני בן)

בשביל מה לשאול אותו אם הוא ישות של אור ומלאך מגן, הרי הוא יגיד שכן ... מה הכוונה לא כל הישויות הן טובות..ובהתחלה..וגם אח"כ צריך להזהר ישויות=מלאכים? הרי מלאכים הם המורים לשמור ולהדריך...ממה צריך להיזהר? כששאלתי אותו מתי תהיה לי זוגיות הוא אמר תוך חודשיים,חוץ מזה כלום,כי לא המכתי..נבהלתי כזה.. לתקשר בכתיבה?איך?המלאך קורא את זה ויכול לכתוב (
) ?

כדאי לעשות זימון

בתחילת התהליך. פשוט לאמר: אני מזמנת את המלאך המדריך שלי להעביר לי מידע. זה מהווה סוג של הגנה כי בעצם הזימון המסויים אתה מוודא שלא יגיעו כוחות אחרים, וכך גם תדע עם מי אתה מתקשר. את השם תוכל לשאול את המלאך המדריך. השמות רבים ומגוונים והם ניתנים לנו כדי שנקבל איזו ממשות לגבי היישות עימה מתקשרים. הספק שלך אם זה אכן תיקשור או שהתשובה באה ממך - זה טיפוסי ומתרחש תמיד כשמתחילים לתקשר. ניתן ללמוד הבחין בשני אופנים: 1) בד"כ בסיום תיקשור תרגיש טוב. מחוזק. לעיתים אפילו מרגישים אהבה, או התרוממות של הלב. 2) בתיקשור לעולם התשובות לא יהיו " קשות לעיכול". המלאכים המדריכים תמיד תומכים בנו ומחזקים אותנו ולכן גם אם הם צריכים להעביר לנו מסר קשה, הוא ייאמר בצורה נעימה, מחזקת, תומכת. אני מציעה שתעשה מחברת תיקשורים. עלייך לכתוב את התשובות ולהתייחס אליהם. כאשר תעשה זאת, ותעקוב ותראה שהדברים אכן מדוייקים זה יסייע לך לבנות את האמון שלך בתיקשור.

לא פחד....רק לא פחד

תקרא לאור ולא לפחד.... (יש ישויות רעות לכן תזמן את הטובות) הדלקת נר היא הגנה ישויות של אופל לא יקרבו אליך באם תדליק נר וזה מכניס תדר של תקשור נוסף...ועוזר לתקשור. אם היית שואל מלאך הוא לבטח היה מזדהה... מי שאינו מלאך..ינסה לחמוק מזיהוי..זו הייתה כוונתי.

למעלה