האם תמשיכו לעקוב אחר בלוג שעזב את תפוז?

tamax

New member
האם תמשיכו לעקוב אחר בלוג שעזב את תפוז?

נניח יש בלוג מוכר ואהוב בתפוז שאתם מנויים עליו ונהנים מהרשומות שלו ואז יום אחד הבלוגר מחליט לעזוב את פלטפורמת תפוז ולהפוך להיות בלוגר עצמאי, האם תמשיכו לבקר ולהגיב אצלו בבלוג באותה תדירות? האם למעבר שלו לפלטפורמה עצמאית יש איזהשהו משקל על המשך קריאת הבלוג מצידכם? האם אתם בכלל קוראים ומנויים על איזשהו בלוג עצמאי? [שלא שייך לתפוז, ישראבלוג, בלוגלי וכו']

gesus

New member
בהחלט!

אני לא מי יודע מה אוהב את הפלטפורמה של תפוז. היא חייבת לעבור שינוי דחוף. לכן אם תעבור לבלוג עצמאי לא יהיו חסרים אנשים שימשיכו איתך. הרי הם שם בשביל הפוסטים, לא בגלל הפלטפורמה, אבל אם היא תשתפר בעקבות מעבר לבלוג עצמאי אז בכלל הרווחת.

gesus

New member
תגיד לבצלאל להתקשר אלי

אני אכין לו רשימה של שדרוגים. אין שום סיבה שהבלוגיה של תפוז לא תהיה כמו בלוגיות בעולם בהן אפילו חברות מסחריות בוחרות לשים את הבלוג שלהן במקום על דומיין משלהן.

פגעסוס

Well-known member
היו כמה וכמה בלוגים שעזבו

ועקבתי אחריהם גם למיקום החדש. עם זאת, לא הכל ורוד בבלוג עצמאי. החשיפה של הבלוג שלך לגולשים חדשים קטנה הרבה יותר מאשר בפלטפורמות של האתרים הגדולים. סביר להניח שגוגל יאנדקס את הבלוג שלך כמו שצריך אבל ייקח לך זמן לקבל דירוג גבוה בתוצאות החיפוש הגנריות. במילים אחרות, אלה שכבר עוקבים אחריך, סביר להניחל שרובם ימשיכו. הסיכוי שמישהו שלא מכיר את הבלוג שלך ייכנס אליו, קטן יותר.

דם דם

New member
אם קראתי אותו אז כן

היה בלוגר אחד נורא אהוב עלי שעזב לפלטפורמה אחרת והמשכתי להתעדכן גם שם אחר פרסומיו. אחר כך הוא חזר לפה והיום נעלמו עקבותיו. אם בלוגר שאני קורא ואוהב יעבור לאנשהו אני אמשיך להתעדכן גם שם בלי עוררין גם ככה יש מעט מאוד בלוגים שאני עוקב אחריהם מחוץ לתפוז.

suki da yo

New member
עד לפני כמה חודשים היתי עונה לא

ולו רק כי היה לי נוח בבועת התפוז שלי, שממנה לא יצאתי כמעט. אבל לאחרונה התחלתי להתעדכן בכמה בלוגים מחוץ לתפוז, ואם בלוגר שאני אוהבת, אבל ממש ממש אוהבת, יעזוב, אני אמשיך לקרוא. אבל הוא צריך להיות כזה שאני לא מוכנה לוותר עליו, ולא אחד מהבלוגים שאני קוראת כי נחמד, אבל הייתי שורדת גם בלי.

Kawaii Baka

New member
אני קורא בלוגים בגלל מה שכתוב בהם

אז כל עוד לא מדובר במעבר למשהו ורוד ומנצנץ מדי, זה שקוף מבחינתי. להפך, אני אפילו אברך מעבר כזה - הרי אם הכותב עושה את עבודתו נאמנה בסביבה שנוחה לו יותר, הוא גם יהיה בעל מוטיבציה גובהה יותר לכתוב.

Simply Girl 16

New member
בוודאי.

התוכן הוא מה שחשוב,הפלטפורמה היא רק קישוט.

אין שום ספק

מבחינתי הפלטפורמה בה כותב הבלוגר את הבלוג שלו לא מהווה שום שיקול לבחירה האם לקרוא את הבלוג. בכל מקרה, ברוב המקרים אני בקושי מגיע לבלוג עצמו וקורא הכל דרך ה-RSS, ככה שזה עוד יותר לא מהווה שיקול מבחינתי. וכן, אני קורא המון בלוגים שלא נמצאים במסגרת של מערכת בלוגים מסויימת.

למעלה