האם תעודה מוכרת חשובה? (לימודים-ירושלים)

רומקי

New member
האם תעודה מוכרת חשובה? (לימודים-ירושלים)

אני רוצה ללמוד סידור פרחים, בעיקר לכיף, אבל אם אני כבר מוציאה כסף על קורס, אני רוצה שגם יהיה לו ערך לתעסוקה... אשמח לשמוע: האם תעודה מוכרת חשובה? אם כן- איך אני יכולה לדעת אם למקום כלשהו יש? אם לא- איפה כדאי ללמוד בי-ם? יש מלא מקומות, ואני לא יודעת להחליט. הבנתי גם שיש הבדלים בגישות - לי חשובה העצמאות היצירתית. ודבר נוסף - מה המחיר הממוצע? בתודה מראש..

רומקי

New member
ניסיתי לבדוק בעצמי לפני שכתבתי את ההודעה

אז בבקשה תענו... אני לא יודעת על שום מקום אמין שבו אני יכולה למצוא תשובות

בועז בר

New member
זה יכול לעזור, אבל מה שבאמת חשוב

זה היד והדמיון... אם את יודעת להוציא עבודות יפות, ישמחו להעסיק אותך יותר מאשר מי שעשה קורס, אבל הכשרון לא משהו.. בקורס לומדים טכניקה, הכרת החומרים וצורות העבודה וביצוע של סידורים קלאסיים. עצמאות יצירתית יכולה לבוא לידי ביטוי טוב יותר כשיש את הבסיס שנותן הקורס.

רומקי

New member
ציפורנית

תודה על התשובה. הבהרה: אין לי שום ידע בתחום, חוץ מסדנא אחת (שמאוג נהניתי בה), ולכן חשוב לי ללמוד במקום איכותי, כדי לא לזרוק כסף סתם... ב"חוגל" מצאתי את "ציפורנית", שנשמע מקום נחמד וטוב גם מבחינת המיקום, אבל אין לי שום מושג בנוגע לרמה. אם מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על מקום אחר אודה לו מאוד
(ושוב, אני פחות מכוונת לכיוון העסקי ויותר לכיוון היצירתי, מתוך הנחה שקורס לחובבים יהיה יותר נעים באופן כללי).

למעלה