האם תקבלו אותי לפורום?

snoopy girl

New member
האם תקבלו אותי לפורום?

למרות שאני חוטאת באכילת בשר..? (משתדלת כמה שפחות)

נועם ר

New member
יש טענה

שאם כולם יהיו צמחונים יש מינים רבים של בעלי-חיים שיכחדו- תרנגולות, פרות ואחרים.את יכולה לנחם את עצמך...

נועם ר

New member
שאנטי יקירתי

אני לא טענתי שהטענה הזו צודקת! אני צמחונית כבר 10 שנים ואני בחיים לא אוכל בשר! הכנסתי כאן טענת ניחומים ששמעתי מאוכלי בשר אבל שיהיה ברור שהיא לא מתאימה לי. ועוד משהו- אני די חדשה כאן ולא ברכתי אותך לשלום... אז שלום ותודה בשם בעללי החיים עם כל מה שאת עושה בשבילם.

fnord0

New member
לא בהכרח

יש לאדם אינטרס לגדל תרנגולות, פרות, כבשים, עזים וכו´ לצרכים שאינם דווקא אכילת בשרם, כך שאין שום סיבה להניח שהם יכחדו אי פעם. לעומת כל אלה, חזירים
באמת משמשים את האדם רק למאכל ולניסויים, למעט כמה מעטים מהם שמוחזקים כחיות מחמד. רובם המוחלט של החזירים בעולמנו מסיימים את חייהם בנסיבות כל כך טראגיות, שזה גורם לי להרהר בכך שאולי הכחדתם מן העולם היא לא פתרון כל כך גרוע עבורם.

shanty.G

New member
ברוכה הבאה סנופי../images/Emo140.gif

את כבר איתנו, תירצי או לא
ולגבי אכילת בשר, את מוזמנת להציץ בתשובתי לסופר~שרון.

לילךLilach

New member
סנופי חמודה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את נשמעת שאיכפת לך מאד מבעלי חיים ולכן הגעת למקום המתאים !! אני אגלה לך סוד ,גם אני אוכלת לפעמים בשר (מה לעשות הרגל מגונה שנשאר לי מבית הורי) ואני אוהבת מאד בעלי חיים ומוכנה ללחום למען זכויותיהם ואני מכירה עוד אנשים "חוטאים" שעושים המון למען בעלי חיים ואינם צמחוניים ואו טבעונים.

Nightwish-boy

New member
מקבלים, מקבלים...

גם אני "חוטא" באכילת בשר והנה אני פה... יותר מכך, אני גם בפורום צמחונות וטבעונות (אחרי שכנועים רבים להישאר שם...) ובינתיים עוד לא קיבלתי מעטפות נפץ\אנטרקס עקב כך...
שלך
דור

למעלה