האם תקשור יעיל...

miyamoto

New member
האם תקשור יעיל...

גם בקניונים של מדבר יהודה במקומות שאין בהם קליטה לטלפונים סלולארים?

TAINTED SAINT

New member
לא כל כך.......

אל תשכח שאתה ועוד שלושה איחרתם בחצי שעה לפיקניק....וכולנו ליד השולחן שלחנו לכם "מסרים טלפאתיים" שתזדרזו...... אולי לא קלטתם בגלל ששניים מכם [ולא אציין כאן שמות....] שכחו את אזהרתי לגבי מי הביוב המוזרמים לנחל....ושטפו שיער בבריכות....שלא להזכיר שאחת מכם גם נפלה לאחת הברכות....והשנייה שהיא המתקשרת הראשית שלנו נכנסה למים הלא מי יודע מה נקיים, עד הברכיים... בקיצור,התקשור העל-חושי לא עבד כל כך טוב בערוצים מסויימים...אולי בגלל שהמים לא היו טהורים.... תראה מה שקרה לצעיר בחבורה-הוא נפל לברכה של המעיין עצמו,בה המים כן טהורים,והוא בריא ושלם ! [וזאת שנפלה לברכה במורד הערוץ,שם המים מזוהמים במי ביוב חולה....ושכחתי לשאול אותה אם שתתה מהמים ?! אתה הייתה שם,ראיתה אותה שותה מהמים ? ? ? ! ! !] TAINTED SAINT

איל512

New member
לא נראה לי ששתיתי :-S

טוב ורק שתדע שהתקשור האל-חושי, כנראה שהוא כן עבד איתי כי אם לא היתי רומזת כ3 פעמים למוביל שאתם בטח מחכים לנו בשביל להתחיל לאכול, היינו ממשיכים ללכת עוד כמה שעות...

אל תדאגי מאמי...

בפעם הבאה אני יהיה שם לתפוס אותך שלא תיפלי לג'ורה-אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב-רפואה שלמה נשמה!!! מי היה המוביל האהבל שנסחף וגם נתן לך ליפול? אני מבינה שזה לא הקדוש למה הוא חיכה לכם ליד השולחן-מי נתן לך ליפול נשמה? רק תגידי....

איל512

New member
מותק זה לא שנפלתי D:

כשחצינו את הנחל החלקתי מאבן ופשוט הכנסתי רגל למים.. לא ידעתי שאלו מים מזוהמים.. היה משהו כמו 40 מעלות... או לפחות ככה אני הרגשתי.. ובסוף החלטנו להכנס קצת למים מה כבר יכול להזיק.. אז כולה הנעליים שלי התרטבו.. ולצערי הם לא התייבשו עד הערב. המוביל לא היה בדיוק אהבל.. כנראה חשב שיש לנו יותר משעתיים... פעם הבאה?.. נראה.. אולי גם אני אציל אותך מכמה נפילות D: יהיה כיף................. באמת למה הסמיילים לא עובדים?!

למעלה