האם תרופת טריפקסיס לטיפול בפרעושי כלבים עלולה להרוג כלבים?

drors01

New member
האם תרופת טריפקסיס לטיפול בפרעושי כלבים עלולה להרוג כלבים?

האם תרופת הפלא טריפקסיס לפרעושי כלבים הורגת את הכלבים? בעקבות כדור שניתן לכלב שלי התחילו תופעות לוואי מאוד מפחידות אז הטיפול הופסק. הוטרינר שלי אמר שלא ידוע לו על דבר כזה ולאחר מספר חודשים ניסינו שוב. הטיפול היה תקין אבל לאחר עוד שני מחזורים התופעות חזרו. הכלב סובל ומבקש עזרה ולפי מה שאני רואה ברשת אין דרך לעזור לו כי התוצאות של ההבדיקות כנראה שייצאו טובות. נכנסתי לרשת לחפש מידע והתברר לי שמה שראיתי מאוד מוכר לבעלי כלבים אבל לא מפורסם על ידי היצרן. תעשו תחקיר של 5 דקות ותזדעזעו. אני לא יודע אם זו באמת בעיה או שמועה וממש לא רוצה לפגוע במוצר או ביבואן ואני יודע שיש בעלי כלבים רבים שזה תקין עבורם.
אבל במקרה של הכלב שלי, הוא פיתח את כל התופעות באופן חד משמעי. הנה עדות אחת מיני רבות.

טריפקסיס

קודם כל אנ יחייב להגיד שטריפקסיס אינה תרופת פלא, וגם לא מתיימרת להיות. תרופת פלא היא תרופה שעובדת ב כמעט 100% מהמקרים ואין לה תופעות לוואי כמעט ב 100% מהמקרים.
ידוע ומוזהר על ידי היצרן ששילוב של טריפקסיס עם תרופות ממשפחת האיברמקטין הוא מסוכן ויש להימנע ממנו. בוידאו הראשון הבחור מציין בפירוש שהכלב קיבל טיפול שגרתי נגד תולעי לב והכדורים הללו מכילים בדרך כלל איברמקטין.
דבר שני איני מצליח להבין למה לתת לכלב פעם שניה תרופה שהוא פיתח אליה תגובה קשה בפעם הראשונה, זה לא הגיוני ולא מתיישב עם רפואה טובה ואחראית, במיחוד כאשר קיים תחליף מצויין בשם בראבקטו.
כתבת שלכלב היות תופעות מזעזעות אבל לא רמת איזה, נשמח לדעת.
האם הכלב שלך מקבל טיפול מסודר נגד תולעת הפארק ?
האם הכלב שלך סובל מאפילפסיה , ?
צריך לזכור טריפקסיס זו תרופה ולא ספריי נגד פרעושים , והיא מיועדת לשימוש אך ורק על ידי רופא וטרינר כדי שישקול את כל הגורמים הרלונטיים.

בברכה
דר' שרון רגב

למעלה