האם 300$ לשבועיים בטיול מאורגן

אני מתאר לעצמי

שהכוונה שלך היא לביזבוזים כי אם זה טיול מאורגן בטח יש הסעות ממקום למקו ם כולל טיסות לינה ואוכל 300$ זה סכום נחמד מאוד כמה זמן אתה תיהיה בתאילנד?

שבועיים ../images/Emo160.gif, וגם ../images/Emo53.gif

וטיפים
לגבי חטאים ( כן כך קוראת לזה המדריכה ) מה
ומה
לעשות היכן. בנקוק,פאטיה, צ´אנג ראי וצ´אנג ראי אתם מבינים אותי נכון ?

ממממ...

אוקי לפחות לא תצטרך לדאוג מבחינת ההגעה למקומות הללו כי אתה מסודר מה כן לעשות?...ממממ..כמה שיותר מסיבות בבנקוק תלך לאיזור שנקרא "פטפונג" מה שהבחורות עושות עם ה*** שלהן אתה לא תראה באף מקום כולל אמסטרדם וזו הבטחה שלי. בחורות יהיו לך בכל מקום גם לקפה וגם לשאר דברים להתמקח על כל דבר שתרצה לקנות ולהוריד את המחיר לפחות ב-50% כי ככה זה שם יבקשו ממך 1500 תוריד ל-750 ותאמין לי שתוכל להוריד גם פחות מזה אבל הכל ברוח טובה ולא להתעצבן חס וכרפס. מה עוד?.....ממממממממ..אתה כבר תראה ותלמד הכל אני בטוח.

aviron

New member
כדאי מאד שיהיה עוד...

300 דולר, טיול מאורגן..יש סיורי ובילויי החירה בתשלום נוסף, לא? יש ארוחות שאינן כלולות. צריך לאכול, לא? לשתות מבקבוקים ו/או פחיות - צריך? צריך. בירה פה, לובסטר שם - בשביל מה באנו עד כאן? ה,,, שאתה מדבר עליו : 50-60 דולר. (צריך רק אם אתה רוצה..). מסאז´ים - צריך? חובה !. ועוד ועוד. אז אולי תעשה מאמץ ותשיג עוד 200 - 300 דולר.

aviron

New member
אכן, חזרתי...../images/Emo176.gif../images/Emo160.gif

היה קריר, היה נחמד. שתיתי הרבה הרבה גינס ולאגר. חנייה קצרה כאן - וחזרה ל"מדינת האנשים החופשיים".

למעלה